Szebeni István bocsánatot kért Dzsudzsáktól: „Igazi kapitány vagy”

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
bocsánat Szebeni István Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mokka műsorvezetője a Facebook-oldalán gratulált a magyar válogatottnak a sikereikért, valamint bocsánatot kért Dzsudzsák Balázstól. 

Szebeni István – aki Király Gábor tiszteletére szürke mackóban vezette a tegnapi Mokkát – a Facebook-oldalán örült a magyar csapat sikereinek. Gratulált a válogatottnak, Dzsudzsák Balázstól pedig bocsánatot kért.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Bebizonyítottátok, hogy remek sportemberek vagytok, akikre méltán büszkék lehetünk. Sokszor szidtunk Benneteket bánatunkban, keserűségünkben.

Ez a pillanat a Tiétek. Nem közös, ez a Tiétek, amit velünk osztottatok meg. Ezért örökre hálásak leszünk.

A könnyeket örömkönnyekké változtattátok” - kezdte dicséretét Szebeni, majd rátért a bocsánatkérésre is. „Balázs! Azt hiszem, ez a levél mindenképp kijár Neked. Sok kritikát fogalmaztam meg Veled kapcsolatban, de MINDIG a jó szándék vezérelt, mert úgy éreztem az eindhoveni évek után, hogy nem ez lenne a Te utad. Lehet, hogy tévedtem.

Fogadd el a bocsánatkérésemet, mint férfi a férfitól. Megérdemled a sikert. Igazi kapitány vagy,

és ezt már senki és semmilyen kritika nem veheti el Tőled” – írta Szebeni István a Facebook-oldalára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.