Szárnyas fejvadász 2 Ryan Gosling Eva Mendes Szárnyas fejvadász Margot Robbie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi a közös az alábbi színészekben: Charlize Theron, Keira Knightley, Ryan Gosling, Harrison Ford és Penelopé Cruz? Nos, a felsorolt színészek mindegyike mostanság járt Budapesten, sőt! Ryan Gosling jelenleg is kis hazánkban tartózkodik!

Van egy jó és egy rossz hírünk! Először is Ryan Gosling nemrég landolt Budapesten, a Szárnyas fejvadász folytatásának forgatása miatt, ám még mielőtt felcsillanna a szemed, jelentjük: a színészt

Eva Mendes, a két gyermeke és a család kutyája is elkísérte.

Forrás: MTI/Kallos Bea

A famíliát pénteken a Liszt Ferenc-repülőtéren fotózták le, így jelenleg egyszerre vendégeskedik Budapesten Ryan Gosling, Eva Mendes, Mike Myers, Margot Robbie és Simon Pegg.

Forrás: MTI/Kallos Bea

Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy mikor kezdődik a kultikus Szárnyas fejvadász című film folytatásának forgatása, amelyre a rendező Denis Villeneuve mellett többek közt Harrison Ford és Robin Wright is hivatalos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.