magyar válogatott labdarúgó-Európa-bajnokság UEFA edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az UEFA tette közzé a felvételt, amin a vasárnapi, Belgium elleni meccsre készülő magyar csapat látható a toulouse-i pályán.

Nézzétek csak:

Jégeső vihar, heves szél várhatóhttp://www.life.hu/news/20160626-jegeso-vihar-heves-szel-varhato.htmlAz ország több járására másodfokú riasztásokat adott ki a heves zivatarok, erős szél és jégeső veszélye miatt a meteorológiai szolgálat szombaton kora este. News--Elhunyt az ikonikus New York-i fotós, Bill Cunninghamhttp://www.life.hu/news/20160626-elhunyt-az-ikonikus-new-york-i-fotos-bill-cunningham.htmlA híres divatfotós 87 évesen halt meg. NewsOrigoSzűk körben vesznek búcsút Aigner Szilárdtólhttp://www.life.hu/news/20160625-szuk-korben-vesznek-bucsut-aigner-szilardtol.htmlTudni szeretné Aigner Szilárd családja, hogy nincs örökletes betegség a meteorológus hirtelen, minden előzmény nélküli halála hátterében, ezért döntöttek a boncolás mellett. News--Bernd Storck elárulta, hogy mi a magyar válogatott titka http://www.life.hu/news/20160624-bernd-storck-magyar-valogatott-ezert-ilyen-jok-a-fiuk-a-palyan-elarulta-a-titkot-az-edzo.htmlAz elmúlt napokban igazi "szupersztárrá" váltak a magyar fiúk nemcsak Magyarországon, de a világon is. A csapat szövetségi kapitánya a Népszabadságnak adott interjújában elmondta, hogy a sikeresen összekovácsolódott közösség nagyon sokat tud nyomni a latba. News--Forgalomba állt a vezetőfülke nélkül közlekedő első szerelvény a 4-es metróvonalonhttp://www.life.hu/news/20160625-forgalomba-allt-a-vezetofulke-nelkul-kozlekedo-elso-szerelveny-a-4-es-metrovonalon.htmlSzombaton már vezető nélkül közlekednek a 4-es metró első szerelvényei. News--Ez állati! Egy férfi világ körüli útra vitte a csirkéjéthttp://www.life.hu/news/20160624-egy-ferfi-vilag-koruli-utra-vitte-a-csirkejet.htmlSokszor felmerült a kérdés: vajon, ha egy lakatlan szigetre mennénk, kit vinnénk magunkkal? Nos, történetünk főszereplője a csirkéjét választotta, ráadásul nem is egy szigetre, hanem rögtön egy világ körüli útra cipelte az állatot. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.