Tragédia! Lelőtte 4 éves testvérét egy gyerek

halál pisztoly lövés tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anyja töltött pisztolyával lőtte fejbe 4 éves testvérét egy 6 éves gyerek East Orange-ban. A kisfiú meghalt, a 22 éves anyát őrizetbe vették.

A gyerekeit egyedül nevelő nőt kiskorúak veszélyeztetésével vádolják, bár azt nem tudni, hogy került a fegyver az idősebb gyerekhez.

SweePee Rambo, a világ legrondább kutyájahttp://www.life.hu/news/20160626-sweepee-rambo-a-vilag-legrondabb-kutyaja.htmlA világ legrondább kutyája címmel kitüntették ki SweePee Rambót a kaliforniai Petalumában. News--Több járat közlekedése változhat Budapesten a magyar-belga meccs miatthttp://www.life.hu/news/20160626-tobb-jarat-kozlekedese-valtozhat-budapesten-a-magyar-belga-meccs-miatt.htmlTöbb járat közlekedése változhat a fővárosban vasárnap este, a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság Magyarország-Belgium nyolcaddöntős mérkőzése előtt és után - közölte a Budapesti Közlekedési Központ az MTI-vel. News--Jégeső vihar, heves szél várhatóhttp://www.life.hu/news/20160626-jegeso-vihar-heves-szel-varhato.htmlAz ország több járására másodfokú riasztásokat adott ki a heves zivatarok, erős szél és jégeső veszélye miatt a meteorológiai szolgálat szombaton kora este. News--Elhunyt az ikonikus New York-i fotós, Bill Cunninghamhttp://www.life.hu/news/20160626-elhunyt-az-ikonikus-new-york-i-fotos-bill-cunningham.htmlA híres divatfotós 87 évesen halt meg. NewsOrigoHa győzünk a belgák ellen, Walesszel játszunkhttp://www.life.hu/news/20160626-ha-a-futball-europa-bajnoksagon-belgium-ellen-gyozunk-wales-ellen-jatszunk.htmlMa ismét a futballról fog szólni minden, este kilenckor áll pályára a magyar válogatott Belgiummal. Ha nyerünk, Walessel játsszuk a következő meccset. News--Merényletet tervezhettek a vasárnapi magyar-belga meccs idején Belgiumbanhttp://www.life.hu/news/20160625-merenyletet-tervezhettek-a-vasarnapi-magyar-belga-meccs-idejen-belgiumban.htmlMerényletre készülő feltételezett dzsihadistát vettek őrizetbe Belgiumban, aki a gyanú szerint a labdarúgó Európa-bajnokság vasárnap esti magyar-belga meccsének közvetítése alatt tervezett terrortámadást - jelentette szombati híradásában a belga RTL televízió. A csatorna internetes oldalán megjelent beszámoló szerint a rendőrség szombatra virradóra vette őrizetbe a 20 éves férfit a vallóniai Verviers város közelében.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.