színpad BET Awards Beyoncé énekesnő sokk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyoncé egy oltári showt rendezett BET Awards színpadán, és nagyon valószínű, hogy a nézők egy katarzis közeli állapotban találták magukat. 

Beyoncé a napokban a BET Awardson tarolt, majd mielőtt még az elismeréseket begyűjtötte volna, sebesen távozott is. A Los Angelesben megrendezett eseményt az énekesnő egy egészen elképesztő produkcióval nyitotta meg. Beyoncé a nemrég megjelent Lemonade című albumáról a Freedom című számot választotta.

Forrás: AFP/Grigoriy Sisoev

Az énekesnő Kendrick Lamarral és táncosokkal karöltve nyűgözte le a közönséget: az egész színpad vízben úszott, emellé pedig természetesen egy csodás vizuál dukált. Hihetetlen show, nézzétek csak!

Az énekesnő egyébként öt jelölésből négy díjat is bezsebelt Beyoncé az idei díjkiosztóján: ő lett a legjobb női R&B- és popénekesnő, övé lett Az év videoklipje (a Formation című videóval), legjobbnak választotta a közönség és megkapta a központi díjat is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.