Bud Spencer Budapest graffiti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az alkotó graffitis csak annyit írt ki Facebookra, hogy "Nem terveztem ma festeni menni".

Ahogy már a Life.hu megírta, 86 éves korában meghalt Bud Spencer, akit a legszerethetőbb pofonosztóként zártak szívükbe az emberek, és akinek olyan emlékezetes karaktereket köszönhetünk, mint például Piedone, Bambino, vagy Bulldózer. Terence Hill reakciója sem váratott sokat magára, és úgy tűnik, a hazai művészvilágé sem:

A mű pár óra alatt több ezer lájkot gyűjtött, és persze a követők sem mentek el mellette szó nélkül:

Kiderült! Ezen a napon lesz Bud Spencer temetése http://www.life.hu/news/20160628-bud-spencer-temetes-ekkor-helyezik-orok-nyugalomra-a-legendas-szineszt.htmlTegnap este távozott az élők sorából az olasz színészlegenda, Bud Spencer. A családja most elárulta a rajongóknak, hogy mikor temetik el a sztárt. News--Különleges kezdeményezés! Ingyen virágcsokrok lepik el Magyarországot http://www.life.hu/news/20160628-ingyen-viragcsokrok-lepik-el-magyarorszagot-igy-kaphatsz-te-is-egy-gyonyoru-csokrot.html2016. június 28-án mosolyra és befogadásra váró virágcsokrok lepik el az országot. A hazai virágkötők - a tavalyi nagy siker után - ismét virágcsokrok ezreit helyezik el utcákon, köztereken, parkokban, hogy megtalálójuk arcára mosolyt varázsoljanak. NewsOrigoMajdnem turisták áldozata lett egy teknős: Betörték az állat fejéthttp://www.life.hu/news/20160628-tusitak-tortek-be-egy-teknos-fejet.htmlNéhány turista talált Libanon egyik tengerpartján egy teknőst. Rögtön fogdosni és fotózni kezdték, ám eközben sokszor meg is ütötték. Az állat súlyosan megsérült: betört a feje. News--Még Ace Ventura is a magyar válogatott sikeréért szurkolt: Videó!http://www.life.hu/news/20160628-a-magyar-valogatott-sikereert-szurkolt-meg-ace-ventura-is-video.htmlMindenki egy emberként szurkolt a magyar csapatért az elmúlt hetekben. Hazatérésük után is több ezren köszöntötték őket, még Ace Ventura is értük szorított. News--69 millió, ötévesnél fiatalabb gyermek halhat meg a közeljövőben http://www.life.hu/news/20160628-szornyu-a-kovetkezo-15-evben-69-millio-otevesnel-fiatalabb-gyerek-halhat-meg.htmlA következő 15 évben 69 millió ötévesnél fiatalabb gyerek halhat meg olyan okokból, amelyek elkerülhetők lennének - figyelmeztetett éves jelentésében az ENSZ Gyermekalapja. NewsOrigoIgazi bombahír! Világhírű csapat érdeklődik a fiatal Nagy Ádám iránt http://www.life.hu/news/20160628-nagy-adam-a-jelek-szerint-tobb-nagy-csapat-is-erdeklodik-a-magyar-valogatott-tagja-irant.htmlA Rapid Wien sportigazgatója, Andreas Müller árulta el a Kurier.at osztrák internetes oldalnak, hogy még az Európa-bajnokság előtt szerették volna leigazolni a Ferencváros középpályását. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.