Nem volt elegendő mosdó, büfét pedig egyáltalán nem lehetett találni a kompkoncerten, ahol Geszti Péter is fellépett zenekarával együtt. 

Különleges élménynek szánták Geszti Péter kompkoncertjét a szervezők, ám a helyszín adottságai nem voltak megfelelőek. Sajnos ez már csak a koncert közben derült ki, így nem lehetett rajta változtatni.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A kompon ugyanis csak egyetlen mosdó volt, büfét pedig hiába kerestek a rajongók, nem találtak. Természetesen mindezek ellenére jól sikerült a koncert, de a szervezés hagy némi kívánnivalót maga után. “A magyar pop nomád műfaj, egyszer egy étterem konyhájában, a gulyáságyújában öltöztünk még a Rapülős időszakban. Az emberek el sem tudják képzelni, milyen körülmények között, illetve körülménytelenségben kell néha szerepelnünk. A kompon, a hajó belsejében volt egy apró helyiség, azt kaptuk öltözőnek, száz fok volt bent. Csak utólag tudtuk meg, hogy nem volt büfé sem, ami elég rossz dolog annak fényében, hogy 38 fok volt este kilenckor, és nem sokat hűlt az idő később sem. Mindezek ellenére a kapitány és a személyzet szuper jó fej volt, nagyon klassz kis kirándulás volt ez számunkra, reméljük, az utánunk jövő zenekaroknál már ideálisabb feltételek lesznek" – mondta Geszti Péter a Borsnak.