Szédítő élmény: 300 méter magasból csúszhatsz a semmibe

Forrás: AFP/David Mcnew -
tériszony Los Angeles élmény csúszda felhőkarcoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi élményben lehet része Los Angelesben a legbátrabbaknak. A felhőkarcoló tetejéről indított üvegcsúszda garantáltan az egekbe emeli az adrenalin szintet.

Hajmeresztő élmény lehet 300 méter magasban csúszni még egy sima csúszdán is, nemhogy egy átlátszón. Aki viszont elég bátor, annak felejthetetlen élményben lehet része a Los Angeles-i U.S. Bank Tower tetején.

Forrás: AFP/David Mcnew

A Skyslide vagyis égi csúszda névre hallgató építményt a 73 emeletes épület falán, a 70. és 69. emelet között helyezték el. A 14 méter hosszú csúszda 3,2 centiméter vastag üvegből készült. A bátor látogatók 300 méteres mélység felett siklanak le, és egy tágas kilátóteraszra érkeznek - írja az Origo.

Forrás: AFP/David Mcnew
Döbbenet! Életfogytiglant kapott ittas vezetésért egy férfi http://www.life.hu/news/20160629-ittas-vezetesert-kell-elete-vegeig-bortonbe-maradnia-egy-ferfinek-56-eves-donald-middleton.htmlAz 56 éves Donald Middleton valószínűleg élete legnagyobb hibáját követte el, amikor ittasan a volán mögé ült. NewsOrigoMa is csodás nap vár ránk: 30 fok és napsütés!http://www.life.hu/news/20160629-szerdan-is-csodas-nap-var-rank-30-fok-lesz-es-napsutes-igy-alakul-a-het-idojarasa.htmlMa is csodaszép időnk lesz, 30 fok és napsütés lesz egész nap. De nem árt arra is odafigyelni, mit tartogat még a hét időjárása. News--Terror Törökországban: 36 halott és 147 sebesült a repülőtéri robbantásbanhttp://www.life.hu/news/20160629-terror-torokorszagban-isztambulban-36-halott-es-147-sebesult-a-repuloteri-robbantasban.htmlÚgy tudni, az Iszlám Állam állhat az isztambuli repülőtéren elkövetett robbantásorozat mögött. Három öngyilkos merénylő Kalasnyikovokkal lövöldözött, majd felrobbantotta magát az Atatürk repülőtér nemzetközi termináljánál. Az egyik robbanásról videó is készült. A világ 11. legforgalmasabb repülőterét lezárták. News--Bud Spencer máris a budapesti graffiti-falonhttp://www.life.hu/news/20160628-bud-spencer-elhunyt-olasz-szineszlegenda-maris-a-budapesti-graffiti-falon.htmlAz alkotó graffitis csak annyit írt ki Facebookra, hogy "Nem terveztem ma festeni menni". News--Kiderült! Ezen a napon lesz Bud Spencer temetése http://www.life.hu/news/20160628-bud-spencer-temetes-ekkor-helyezik-orok-nyugalomra-a-legendas-szineszt.htmlTegnap este távozott az élők sorából az olasz színészlegenda, Bud Spencer. A családja most elárulta a rajongóknak, hogy mikor temetik el a sztárt. News--Majdnem turisták áldozata lett egy teknős: Betörték az állat fejéthttp://www.life.hu/news/20160628-tusitak-tortek-be-egy-teknos-fejet.htmlNéhány turista talált Libanon egyik tengerpartján egy teknőst. Rögtön fogdosni és fotózni kezdték, ám eközben sokszor meg is ütötték. Az állat súlyosan megsérült: betört a feje. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.