Felröppent a hír, hogy Cooky nem csak azért távozott a Music Fm csapatától, mert ezentúl kizárólag a tévézésre szeretne koncentrálni, hanem állítólag egy másik rádióhoz készül a műsorvezető.

Nemrég jelentette be, hogy felhagy a rádiós pályafutásával, és ezentúl a tévés karrierjére koncentrál. Kasza Tibivel kaptak egy közös műsort, ősztől az Ezek megőrültek című produkció műsorvezetői lesznek.

Forrás: Music FM

Felröppentek azonban hírek, miszerint nemcsak ezért távozott Cooky a Music Fm-től, hanem azért, mert egy másik rádióhoz, mégpedig a Rádió1-hez készül a Bors információi szerint. A lapnak sikerült elérnie őt, de Cooky cáfolta ezeket az értesüléseket. “Hallottam én is, hogy beszélnek rólam mindenfélét össze­-vissza. Már visszajutott a fülembe, hogy a Class Fm-nél fogok felbukkanni, de az is, hogy a Rádió1 mikrofonja mögött. Ez mind badarság, most a tévézésre szeretnék koncentrálni, egyelőre semmi más nem érdekel" – mondta a francia rádiós. Korábbi főnöke fülébe is eljutott a hír, Kiss Anikó, a Music Fm vezérigazga­tója így reagált az értesülésekre: "Én magam is hallottam a hírt, hogy a Rádió1-nél kezd ősszel. Azért érezném a Music Fm és a hallgatók arcul csapásának, mert amikor Cooky közölte a felmondását, azt hangsúlyozta, hogy ő nem olyan inkorrekt, mint a négy távozó DJ, nem megy a Rádió1-be. Cooky a Music Fm-től minden segítséget megkapott a tévés karrierje építéséhez az elmúlt négy évben. Amikor például a dzsungelben forgatott produkcióban vett részt, közel egy hónapos szabadságra engedtem el, ami lássuk be, ritka egy munkahelyen. A teljes Music Fm-csapat bízik abban, hogy sem a Music Fm vezetését, sem a hallgatókat nem fogja becsapni" - mondta a vezérigazgató.