Hódi Pamela az orrunk előtt romantikázik Berki Krisztiánnal

Siófok Hódi Pamela naplemente romantika szerelem Balaton kapcsolat Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és kedvese is leruccant a Balatonra, hogy ott pihenhessék ki a hét fáradalmait. A páros mindent megtett a tökéletes kikapcsolódás érdekében, és egy intim pillanatot is sikerült megörökíteniük a rajongóik nagy örömére.

Egy igazán romantikus pillanatnak lehetünk tanúi, mivel Berki Krisztián és Hódi Pamela Siófokra látogattak, és a rengeteg kényeztetés mellett természetesen ők sem hagyták ki az Aranypartot, ahol nem csupán a gyönyörű tájban, hanem

egymásban is gyönyörködhettek.

Forrás: Facebook / Hódi Pamela

Hódi Pamela rengeteg pénzt nyert: micsoda mázli!

A jelek alapján nemcsak Berki Krisztián, hanem Hódi Pamela is ért ahhoz, hogyan növelje a pénztárcája tartalmát. A teljes cikket itt elolvashatod!

Megható! Harry herceg 12 év után ismét átölelhette árva barátjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160628-harry-herceg-12-ev-ismet-atolelhette-arva-baratjat.html12 év után Harry Herceg ismét találhozhatott azzal az árvával, akivel még Afrikában barátkozott össze. TV + Sztárok--Budapest szívében kapták lencsevégre a gyönyörű brit hercegnéthttp://www.life.hu/sztarok/20160628-magyarorszagra-erkezett-a-brit-hercegne.htmlNem hisszük el, mégis igaz! A brit királyi család újabb tagja látogatott el kis hazánkba. Erzsébet királynő unokatestvére, Alexandra kenti hercegné első útja pedig a Batthyányi-téren lévő idősek otthonába vezetett. TV + SztárokOrigoBeyoncé mindenkit sokkolt- videó!http://www.life.hu/sztarok/20160628-beyonce-uralta-a-bet-awards-szinpadat.htmlBeyoncé egy oltári showt rendezett BET Awards színpadán, és nagyon valószínű, hogy a nézők egy katarzis közeli állapotban találták magukat. TV + Sztárok--Álom luxuskivitelben, avagy így vakációznak a világsztárok http://www.life.hu/sztarok/20160628-elkepeszto-bikinialakot-villantotta-a-sztarok-nyaralas-kozben.htmlItt a nyár, ezzel együtt pedig a sztárok is elhalmoznak minket jobbnál jobb nyaralós fotókkal. Eva Longoria, Alessandra Ambrosio, Britney Spears, Emily Ratajtowski - csak pár név a kedvenceink közül, akik most ismét visszatértek, hogy megmutassák a dögös fürdőruhájukat, no meg a még szexibb bikinialakjukat! TV + Sztárok--Cindy Crawford 14 éves lányát már most elhalmozzák munkávalhttp://www.life.hu/sztarok/20160624-cindy-crawford-14-eves-lanyat-mar-most-elhalmozzak-munkaval.htmlA világhírű modell lánya még csak 14 éves, de már most megvesznek érte a legnagyobb divatházak. Miu Miu, Vogue, Alexander Wang és ez még csak a kezdet... TV + Sztárok--Egy szál semmiben vonaglik az elképesztően dögös Irina Shaykhttp://www.life.hu/sztarok/20160623-egy-szal-semmiben-vonaglik-az-elkepesztoen-dogos-irina-shayk.htmlA lány, akinek nincs is olyan porcikája, amit ne ismerne a világ. Ráadásul a rajongói nagy örömére, úgy tűnik, hogy Irina még mindig nem hajlandó felöltözni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.