Nem hisszük el! Kiderült, hogy kivel randizik Katie Holmes

Hollywood Matthew Perry Randevú Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen hírek láttak napvilágot: új hollywoodi álompár született, mégpedig Katie Holmes és Jamie Foxx személyében, vagy mégsem? Most egy újabb szereplő is belépett a történetbe, mégpedig a Jóbarátok sztárja, Matthew Perry. Vajon mi lesz ebből?

Mint arról beszámoltunk, az egész világ azt találgatja, hogy vajon Jamie Foxx és Katie Holmes egy párt alkotnak-e, válasz híján újabb férfiről szólnak a pletykák. A színésznőt most a Jóbarátok Chandlerjével, Matthew Perryvel hozták össze.

Forrás: AFP

A hírek szerint Katie és Matthew állítólag közös sorozatuk, a The Kennedys forgatásán kerültek közel egymáshoz. Az egyik statiszta pedig azt is elárulta az OK! magazinnak, hogy a páros feltűnően sok időt töltött együtt a forgatások után is, majd ezt követték a romantikus vacsik. A sztárok egyelőre nem erősítették meg a hírt, mindenesetre mi nagyon örülnénk, ha Matthew végre megtalálná a helyét, ugyanis az utóbbi években elég rossz állapotban van.

Justin Timberlake és Britney Spears a bíróságon köt ki? - Lopással vádolják az énekesnőthttp://www.life.hu/sztarok/20160629-lopassal-vadoljak-britney-spearst.htmlAz énekesnő elképesztő formában van, és a jelek szerint végre visszatért a szupersztárok közé. Bár mostanság a botrányokat is elkerülte, de a múltja továbbra is üldözi: azt állítják róla, hogy lopott, méghozzá Justin Timberlake-től! TV + Sztárok--Hódi Pamela az orrunk előtt romantikázik Berki Krisztiánnalhttp://www.life.hu/sztarok/20160629-hodi-pamela-az-orrunk-elott-romantikazik-berki-krisztiannal.htmlBerki Krisztián és kedvese is leruccant a Balatonra, hogy ott pihenhessék ki a hét fáradalmait. A páros mindent megtett a tökéletes kikapcsolódás érdekében, és egy intim pillanatot is sikerült megörökíteniük a rajongóik nagy örömére. TV + SztárokOrigoMegható! Harry herceg 12 év után ismét átölelhette árva barátjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160628-harry-herceg-12-ev-ismet-atolelhette-arva-baratjat.html12 év után Harry Herceg ismét találhozhatott azzal az árvával, akivel még Afrikában barátkozott össze. TV + Sztárok--Beyoncé mindenkit sokkolt- videó!http://www.life.hu/sztarok/20160628-beyonce-uralta-a-bet-awards-szinpadat.htmlBeyoncé egy oltári showt rendezett BET Awards színpadán, és nagyon valószínű, hogy a nézők egy katarzis közeli állapotban találták magukat. TV + Sztárok--Lányok, itt az idő! Ryan Gosling megérkezett Budapestrehttp://www.life.hu/sztarok/20160624-ryan-gosling-budapestre-erkezett.htmlMi a közös az alábbi színészekben: Charlize Theron, Keira Knightley, Ryan Gosling, Harrison Ford és Penelopé Cruz? Nos, a felsorolt színészek mindegyike mostanság járt Budapesten, sőt! Ryan Gosling jelenleg is kis hazánkban tartózkodik! TV + Sztárok--A napunk fénypontja: Németh Kristóf tütüben tündökölhttp://www.life.hu/sztarok/20160623-nemeth-kristof-egy-tutuben-tundokol.htmlNémeth Kristóf, aki áprilisban az ATV-ben jelentette be, hogy a 3,5 év után távozik a Játékszín éléről, egy különleges fotóval rukkolt elő. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.