Az énekesnő elképesztő formában van, és a jelek szerint végre visszatért a szupersztárok közé. Bár mostanság a botrányokat is elkerülte, de a múltja továbbra is üldözi: azt állítják róla, hogy lopott, méghozzá Justin Timberlake-től!

Legutóbb összeszedtük, hogy mekkora változásokon esett át Britney Spears az utóbbi 3 évben, ráadásul mostanság ténylegkirobbanó formában van, ám hiába, sötét múltja még mindig kísérti egykori menedzsere, Sam Lufti személyében. Az évek óta tartó pereskedés során újabb és újabb részletek derültek ki az énekesnő fizikai és mentális leépüléséről, illetve kábítószerproblémáiról.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/David Becker

A botrányok sorozata most újabb részhez ért, mert ezúttal azzal vádolják az énekesnőt, hogy meglopta az exét, Justin Timberlake-t. 

Justin Timberlake és Britney SpearsForrás: EPA

A Perez Hilton forrásai szerint Britney azért halasztotta el a vadiúj albumának megjelenését, mert az egyik szám jó néhány részlete Justin Timberlake „Cry Me a River” című dalából származik. Sokak szerint ez nem is véletlen, az a véleményük, hogy

az énekesnő még mindig nem heverte ki a Justinnal való szakításukat.

De a legtöbben most azt találgatják, hogy Britneynek vajon a bíróság elé kell-e majd állnia, ha nyilvánosságra hozza a dalt.