Justin Timberlake és Britney Spears a bíróságon köt ki? - Lopással vádolják az énekesnőt

Forrás: AFP/2016 Getty Images/David Becker -
vád Justin Timberlake Britney Spears lopás bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő elképesztő formában van, és a jelek szerint végre visszatért a szupersztárok közé. Bár mostanság a botrányokat is elkerülte, de a múltja továbbra is üldözi: azt állítják róla, hogy lopott, méghozzá Justin Timberlake-től!

Legutóbb összeszedtük, hogy mekkora változásokon esett át Britney Spears az utóbbi 3 évben, ráadásul mostanság tényleg kirobbanó formában van, ám hiába, sötét múltja még mindig kísérti egykori menedzsere, Sam Lufti személyében. Az évek óta tartó pereskedés során újabb és újabb részletek derültek ki az énekesnő fizikai és mentális leépüléséről, illetve kábítószerproblémáiról.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/David Becker

A botrányok sorozata most újabb részhez ért, mert ezúttal azzal vádolják az énekesnőt, hogy meglopta az exét, Justin Timberlake-t.

Justin Timberlake és Britney Spears Forrás: EPA

A Perez Hilton forrásai szerint Britney azért halasztotta el a vadiúj albumának megjelenését, mert az egyik szám jó néhány részlete Justin Timberlake „Cry Me a River” című dalából származik. Sokak szerint ez nem is véletlen, az a véleményük, hogy

az énekesnő még mindig nem heverte ki a Justinnal való szakításukat.

De a legtöbben most azt találgatják, hogy Britneynek vajon a bíróság elé kell-e majd állnia, ha nyilvánosságra hozza a dalt.

Hódi Pamela az orrunk előtt romantikázik Berki Krisztiánnalhttp://www.life.hu/sztarok/20160629-hodi-pamela-az-orrunk-elott-romantikazik-berki-krisztiannal.htmlBerki Krisztián és kedvese is leruccant a Balatonra, hogy ott pihenhessék ki a hét fáradalmait. A páros mindent megtett a tökéletes kikapcsolódás érdekében, és egy intim pillanatot is sikerült megörökíteniük a rajongóik nagy örömére. TV + SztárokOrigoIzzadtság, és adrenalin - Kiszel Tünde megmutatta, hogyan edz smink nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20160628-kiszel-tunde-smink-nelkul-edz.htmlIgazi kincsre bukkantunk a művésznő nyilvános Instagram-oldalán. Teljesen odavagyunk! TV + Sztárok--Budapest szívében kapták lencsevégre a gyönyörű brit hercegnéthttp://www.life.hu/sztarok/20160628-magyarorszagra-erkezett-a-brit-hercegne.htmlNem hisszük el, mégis igaz! A brit királyi család újabb tagja látogatott el kis hazánkba. Erzsébet királynő unokatestvére, Alexandra kenti hercegné első útja pedig a Batthyányi-téren lévő idősek otthonába vezetett. TV + SztárokOrigoEzt nézd! A 81 éves Sophia Loren még mindig a férfiak álmahttp://www.life.hu/sztarok/20160628-siman-felesegul-vennenk-a-81-eves-sophia-lorent.htmlA 81 éves színésznő remek formában van, pedig a kora még hollywoodi mércével is igen sok. Az alábbi képet elnézve pedig nyugodtan kijelenthetjük, hogy Sophia Loren külseje a huszonévesek többségét simán übereli. TV + Sztárok--Álom luxuskivitelben, avagy így vakációznak a világsztárok http://www.life.hu/sztarok/20160628-elkepeszto-bikinialakot-villantotta-a-sztarok-nyaralas-kozben.htmlItt a nyár, ezzel együtt pedig a sztárok is elhalmoznak minket jobbnál jobb nyaralós fotókkal. Eva Longoria, Alessandra Ambrosio, Britney Spears, Emily Ratajtowski - csak pár név a kedvenceink közül, akik most ismét visszatértek, hogy megmutassák a dögös fürdőruhájukat, no meg a még szexibb bikinialakjukat! TV + Sztárok--Andy Vajna indián törzsfőnökként mókázotthttp://www.life.hu/sztarok/20160627-andy-vajna-indian-torzsfonokke-valtozott.htmlAndy Vajna indián törzsfőnökként, felesége, Vajna Tímea pedig a DC Comics egyik legismertebb női szuperhőseként, Wonder Womanként feszített. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.