Elhagyta az országot Oravecz Nóra: felszámolta itthoni életét

Lisszabon Oravecz Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal írónő Lisszabonba költözött. 

"Már jó ideje, hogy meghoztam a döntést, ami november óta várt arra, hogy meghozzam, erről az új könyvemben is olvashatsz. Végre kinyíltak a kapuk és tiszta a kép, tudom hogy hova kell mennem, és mihez kell kezdenem, júliusban mindent elárulok, és továbbra is követheted az utamat. Az már biztos, hogy novemberig a Web Summit konferencián dolgozom önkéntesként, amit novemberben rendeznek meg Lisszabonban" -írja Facebook-oldalán Oravecz, aki azóta már Lisszabonból teszi fel posztjait.

A szexi celeb kismamák éve van - Döntsd el, ki a legdögösebb pocakos!http://www.life.hu/sztarok/20160629-a-szexi-celebkismamak-eve-van-liptai-claudia-csobot-adel-janicsak-veca-peter-szabo-szilvi-baby-gabi.html2016 a sztárbabák éve, hiszen a gólya sűrűn látogatta vagy látogatja majd a sztárotthonokat. Vajon kinek áll jobban a kismamapocak, Liptai Claudiának vagy Csobot Adélnak? TV + Sztárok--Hajdú Péter: "Nem biztos, hogy jó, ha egy nő humoros"http://www.life.hu/sztarok/20160630-hajdu-peter-a-miss-world-hungaryrol.htmlHajdú Péter a Life.hu riporterének arról beszélt, a szépségverseny megrendezése mennyi munkával jár neki és Katának. Elárulta azt is, hogy a tavalyihoz képest milyen az idei "felhozatal". Péter szerint megvan az oka, hogy miért hasonlítanak egymáshoz a szépségverseny indulói. Hogy mi ez? Az alábi videóból megtudhatod. TV + SztárokOrigoBotrány! Feltörték Hódi Pamela autóját, Berki segítséget kért http://www.life.hu/sztarok/20160630-berki-krisztian-a-kozossegi-oldalan-felmillio-forintot-ajanlott-fel-feltortek-a-kocsijukat.htmlA műsorvezető a közösségi oldalán félmillió forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek. Mint írja, nagyjából egy órája törték fel az Pamela autóját Budapesten. TV + Sztárok--Eva Longoria csillagot kap a hollywoodi Hírességek Sétányánhttp://www.life.hu/sztarok/20160630-eva-longoria-csillagot-kap-a-hollywoodi-hiressegek-setanyan.htmlA színésznő boldogan újságolta el az Instagramon, hogy csillagot kapott a hollywoodi Hírességek Sétányán. TV + Sztárok--Gondoltad volna? Rogán Cecília szépségversenyeken indulthttp://www.life.hu/sztarok/20160630-rogan-cecilia-szepsegversenyeken-indult-most-a-miss-world-hungary-zsuitagja.htmlA 2016-os Miss World Hungary sajtótájékoztatóján Rogán Cecília arról beszélt, miként került a zsűribe. TV + SztárokOrigoDukai Babett: „Csak a nevünk azonos Reginával"http://www.life.hu/sztarok/20160630-dukai-babett-a-magyarorszag-szepe-indulojanak-neve-a-kabalaja.htmlA Magyarország szépe verseny egyik szépségkirálynő jelöltjének nevére azonnal felfigyeltünk, hiszen a modell szakmában, már van egy Dukai, aki sokra vitte. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.