Kislányt molesztált a pedofil paksi zenetanár

Forrás: Dreamstime -
pedofilia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A paksi férfi a gyanú szerint egy tavaly nyári, általa szervezett táborban molesztálta a kislányt. A férfinak más áldozatai is lehettek: állítólag egy ismerősének korábban azzal „dicsekedett”, hogy más áldozatai is voltak, és neki a "14 éves már öreg". 

A hét elején őrizetbe vettek egy paksi zenetanárt, akit egy 12 éves kislány molesztálásával vádolnak – írja a Pesti Srácok nyomán az Origó. Az ügyben a kislány édesanyjának feljelentése után indult nyomozás. A férfi szexuális visszaélés megalapozott gyanúja miatt előzetes letartóztatásban van.

A portál arról számol be, hogy a kislány édesanyja úgy vélte, gyermeke furcsán viselkedik, majd beleolvasott a naplójába, így lett számára világos, hogy mi történhetett. A beszámoló szerint a gyerek az első héten még csak arra ébredt, hogy a férfi simogatja, később azonban még ennél is tovább merészkedett. Az információk szerint a kislány nagyon nehezen dolgozta fel a történteket, de annak nagyon örült, hogy a zenetanár - akinek más áldozatai is lehetnek - előzetes letartóztatásba került.

A zenetanár személyes honlapján így jellemzi magát:

"Veszi a bátorságot és gyermeki őszinteséggel önálló világot teremt magának, amely gyakran megfricskázza a konvencionálist. Az odafigyelést, feltétel nélküliséget és egyenlőséget hirdető pedagógus, aki irigylésre méltóan ért a fiatalok nyelvén, igyekszik olyan emberként jelen lenni mindig mindenhol, aki nem csak beszél a dolgokról, hanem utána jár, tájékozódik, majd ezek után a sorban állva mutatja is az utat, a példát, viszi előbbre töretlen lendülettel az eseményeket. Még ha ez sokakat ki is zökkent a kényelmesből, a megszokottból..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.