Twitter rajongó katy perry rekord népszerűség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő rajongótábora van Katy Perrynek a Twitteren. Múlt héten rekordot döntött, néhány napja hivatalosan is ő a legnépszerűbb celeb a csivitelős közösségi oldalon.

A 31 éves énekesnő profiljának múlt hét óta több mint 90 millió követője van. Ezt a számot eddig még senkinek sem sikerült elérnie a Twitteren. Az oldal hivatalos posztban köszöntötte a rekorder sztárt:

„Buli van, @katyperry! 90 millió meghívottal egy igazán nagy táncparkettre lesz szükségünk.”

– írta a Twitter.

Nem véletlen, hogy ilyen sokan figyelik a Twitterkirálynő kiírásait, hiszen igazán aktív életet él a világhálón. Szinte mindenről beszámol követőinek, akiket „KatyCats”-nek, vagyis Katy Cicáknak hív.

Tweeteli, mit eszik, népszerűsíti kedvenc zenéit

Katy Perry rekordját Justin Bieber közelíti meg, majdnem 84 millió követővel, harmadik helyen pedig Taylor Swift áll 79 millió twitter-rajongóval.

Cukiságmérő! Szavazd meg, ki a legédesebb sztárbabahttp://www.life.hu/sztarok/20160704-majka-istenes-bence-pirner-alma-nadai-aniko-hargitai-bea-vagy-berki-krisztian-dontsd-el-melyikuk.htmlMajka, Istenes Bence, Pirner Alma, Nádai Anikó, Hargitai Bea kisfia vagy Berki Krisztián kislánya a kedvenced? Most eldöntheted! TV + Sztárok--Tragédia! Elhunyt Varnus Xavér édesapja: megható sorok! http://www.life.hu/sztarok/20160704-varnus-xaver-edesapja-elhunyt-a-sztar-egy-meghato-fotoval-emlekezett.htmlA magyar orgonaművész szomorúan tudatta a rossz hírt a közösségi oldalán. Persze azonnal ellepték őt a részvétnyilvánító üzenetek. TV + Sztárok--Katy Perry tarolt: elképesztő elismeréssel lett gazdagabb a sztár! http://www.life.hu/sztarok/20160704-katy-perry-90-millio-koveto-a-twitter-kiralynoje-a-sztar-igy-koszonte-meg-az-elismerest.htmlA különc hajviseletéről és ruháiról híres énekesnő igazi Twitter királynő lett a napokban. TV + Sztárok--Lindsay Lohan könyvet írhttp://www.life.hu/sztarok/20160704-lindsay-lohan-konyvet-ir-lenyugodott-es-befele-figyel.htmlMár nem zűrjei, hanem írónői ambíciói miatt kerül a reflektorfénybe Lindsay Lohan.TV + SztárokOrigoMarenec Fruzsina durva kihívásra vállalkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20160704-marenec-fruzsina-musorvezeto-durva-kihivasra-vallalkozott-egy-tanpalyan-gyakorolta-a-vezetest.htmlA műsorvezetőnek életveszélyes kalandban volt része, a bátorságát és a vágányságát tesztelhette. TV + SztárokOrigoDebreczeni Zita új oldaláról mutatkozott behttp://www.life.hu/sztarok/20160704-debreczeni-zita-szerelmevel-giannival-kovaszos-uborkat-tett-el.htmlHázitündérnek álltak celebjeink. Strandolás vagy nyaralás helyett többen is finomságok készítésével töltötték a forró hétvégét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.