Megkapták formaruháikat a Rióba utazó olimpikonok - Fotó!

Forrás: MTI/Kovács Attila -
formaruha riói olimpia olimpikon RioLife2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat reggel kezdte meg a Magyar Olimpiai Bizottság a formaruhák kiosztását, amik osztatlan sikert arattak. 

Szombaton reggel 8 órakor kezdődött a riói játékokra utazó sportolók számára a ruhaosztás a Syma Csarnokban. A formaruhákat már tavaly augusztusban bemutatták, a merész színválasztás miatt mindenki imádta az öltözékeket.

Nagy Péter edző, Kis Gergő és Bernek Péter Forrás: MTI/Kovács Attila

Szombaton többen is korán érkeztek, hogy az elsők között vehessék át a ruhájukat, többek között a hétpróbázó Krizsán Xénia és Zsivoczky-Farkas Györgyi, a vívó Szász Emese, az öttusázó Marosi Ádám, Demeter Bence, Kovács Sarolta és Földházi Zsófia. Siklós Erik elmondta, július 15-ig összesen mintegy 300-an kapnak ruhát a budapesti helyszínen, a csaknem 160 sportoló pedig prioritást élvez az első nyolc napban.

Földházi Zsófia, Demeter Bence és Kovács Sarolta Forrás: MTI/Kovács Attila

„Kellemesen csalódtam a riói formaruhában, rendkívül kényelmes. A legtöbb darabot bármikor szívesen felvenném, hiszen passzolnak a stílusomhoz, egy olyan van közöttük, amelyiket inkább csak otthon hordanék” – mondta az Európa-bajnok öttusázó, Földházi Zsófia a mob.hu-nak. Az első visszajelzések alapján mindenkinek tetszik a kollekció, elégedettek a Rióra készülő olimpikonok.

Hosszú Katinka legyőzhetetlen: újabb érmekkel lett gazdagabb! http://www.life.hu/news/20160704-hosszu-katinka-harom-versenyszamot-megnyert-a-francia-nyilt-uszobajnoksagon.htmlA magyar sportoló három versenyszámot is megnyert a francia nyílt úszóbajnokságon, amelyet a hétvégén rendeztek Vichyben. News--Meztelenül pancsolt a szökőkútban egy szegedi férfihttp://www.life.hu/news/20160704-meztelenul-pancsolt-a-szokokutban-a-szegedi-ferfi.htmlA kánikula megtette a hatását vasárnap délután: egy helyi férfi nem bírt magával, anyaszült meztelenre vetkőzött és megmártózott a szegedi Széchenyi tér szökőkútjában. News--Hihetetlen! Marihuána-automaták landolhatnak a reptereken (18+)http://www.life.hu/news/20160704-marihuana-automatak-kerulhetnek-egy-repterre.htmlLeszállsz a jamaicai reptereken, utána pedig akár el is szállhatsz a marihuána-automatákból szerzett fűvel. Legalábbis ez a terv, miszerint bárki vásárolhat, csak egy formális engedélyre van szükség. News--Cukiság hétfőre: így imádja a husky a kiscicájáthttp://www.life.hu/news/20160704-a-husky-nagyon-szereti-a-kiscicat-amit-a-menhelyen-talaltak.htmlMég hogy az állatok nem tudnak maguknak barátot választani? Íme a tündéri husky és a kiscica, akiknél cukibbat ma biztosan nem látsz majd! NewsOrigoMegégett férfi támadt egy apára és a fiára az országútonhttp://www.life.hu/news/20160704-megegett-ferfi-tamadt-egy-apara-es-a-fiara-az-orszaguton-az-5os-szamu-fout-melletti-parkoloban.htmlKigyulladt egy autó az 5-ös számú főút melletti parkolóban. A tűzben megsérült vezető először egy férfitól és a fiától akarta elvenni az autójukat, sikertelenül Végül egy másik férfi kocsiját rabolta el, amivel később balesetet szenvedett. NewsOrigoVáltozékony, de napos időnk lesz: Így alakul a hét időjárásahttp://www.life.hu/news/20160704-valtozekony-de-napos-idonk-lesz-igy-alakul-a-het-idojarasa.htmlHétfőn ragyogóan napos időre számíthatunk, eső biztosan nem lesz - írja a Köpönyeg.hu. Az északi szél megélénkülhet. 26-27 fok körüli, kellemes nyári értékeket mérhetünk.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.