Áll a bál: szexuális zaklatás miatt távozik Chris Evans műsorvezető

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com -
műsorvezető Chris Evans botrány zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfi állítólag 20 éve szexuálisan bántalmazott egy nőt, ezért pedig most mennie kell. 

A BBC egyik legnézettebb műsora az autókkal foglalkozó Top Gear, a műsorvezetőire azonban rájár a rúd. Nemrég Jeremy Clarksonnak kellett távoznia a műsorból, most pedig az egyre gyengébb nézettségi adatokat hozó Chris Evans-en a sor. A férfi ugyanis állítólag szexuálisan bántalmazott egy nőt a 90-es években - írja a Daily Mail.

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

A rendőrség elmondta, valóban nyomoznak az ügyben, de még nem állítottak elő senkit. A műsorvezető a következő üzenettel búcsúzott a magazintól közösségi oldalán: "Kilépek a Top Gear-ből. Próbáltam a legjobbat nyújtani, de ez sokszor nem elég. A csapat fantasztikus, minden jót kívánok nekik".

A férfi egyébként nem most keveredik először ilyen ügybe: nemrég meggyanúsították azzal, hogy egyik kolléganőjét zaklatta, és a melleit is fogdosta.

Mi történt veled, Al Pacino? A dögös színész az idő és a kilók áldozata letthttp://www.life.hu/sztarok/20160704-al-pacino-szornyen-nez-ki-es-nagyon-elhizott.htmlAz öregedés a hírességeket sem kíméli, és bizony az idő múlása rajtuk is meglátszik: a 76 éves Al Pacino hatalmas pocakkal rója Hollywood utcáit. TV + Sztárok--Tilla nyáron sem tétlenkedik- tengerpartról egyenesen a vörös szőnyegre utazotthttp://www.life.hu/sztarok/20160704-tilla-csaladjaval-nyaralt-majd-csehorszagban-vett-reszt-egy-filmbemutaton.htmlTilla egy percig sem tétlenkedik. Amerikai családi nyaralása után Csehországban népszerűsíti filmjét. TV + Sztárok--Caitlyn Jenner 40 év után nőként tért vissza: íme, a friss fotó! http://www.life.hu/sztarok/20160704-caitlyn-jenner-40-ev-utan-ujra-cimlapon-ezuttal-nokent-sport-illustrated-fotozas.htmlA Kardashian-Jenner család egykori családfője, a nővé vált Bruce Jenner egy különleges fotózáson vett részt a minap. TV + SztárokOrigoDebreczeni Zita új oldaláról mutatkozott behttp://www.life.hu/sztarok/20160704-debreczeni-zita-szerelmevel-giannival-kovaszos-uborkat-tett-el.htmlHázitündérnek álltak celebjeink. Strandolás vagy nyaralás helyett többen is finomságok készítésével töltötték a forró hétvégét. TV + SztárokOrigoDebreczeni Zita új oldaláról mutatkozott behttp://www.life.hu/sztarok/20160704-debreczeni-zita-szerelmevel-giannival-kovaszos-uborkat-tett-el.htmlHázitündérnek álltak celebjeink. Strandolás vagy nyaralás helyett többen is finomságok készítésével töltötték a forró hétvégét. TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi eltűnik az RTL Klub képernyőjéről?http://www.life.hu/sztarok/20160704-szabo-zsofi-eltunik-az-rtl-klub-kepernyojerol.htmlEgy időre elbúcsúzhatunk Szabó Zsófitól! Az RTL Klub műsorvezetője egész nyáron szabadságon lesz, így augusztus végéig a Story Extra műsorvezetését más veszi át. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.