Teljes terjedelmében kiégett egy BKV-busz a fővárosban

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
tűz főváros busz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kigyullad egy busz a II. kerületi Törökvész út és Pusztaszeri út kereszteződésében hétfő reggel.

Teljes terjedelmében kiégett egy BKV-busz a fővárosban, a II. kerületben hétfőn reggel.

Szerencsére senki nem sérült meg a balesetben

- mondta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A busz állt, amikor elkezdett lángolni. A fővárosi tűzoltók gyorsan kiérkeztek a helyszínre, és megfékezték a tüzet, de addigra az teljesen kiégett. Kisdi Máté közlése szerint a tüzet már teljesen eloltották. Utasok nem voltak rajta, és szerencsére a járművezető sem sérült meg - tudta meg az Origo a fővárosi katasztrófavédelem szóvivőjétől.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán
Kigyulladt egy idősotthon: 60 lakót kellett kimenekíteni http://www.life.hu/news/20160704-kigyulladt-egy-nyugdijas-otthon-budapesten-60-lakot-kellett-kimenekiteni.htmlKigyulladt egy helyiség a X. kerületi Jászberényi úti idősek otthonában hétfő reggel, szerencsére senki sem sérült meg. News--Holtan találtak a rendőrök egy idős nőt zalaegerszegi otthonábanhttp://www.life.hu/news/20160704-holtan-talaltak-a-rendorok-egy-idos-not-zalaegerszegi-otthonaban.htmlSaját otthonában találtak rá az idős nőre, emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. News--Hosszú Katinka legyőzhetetlen: újabb érmekkel lett gazdagabb! http://www.life.hu/news/20160704-hosszu-katinka-harom-versenyszamot-megnyert-a-francia-nyilt-uszobajnoksagon.htmlA magyar sportoló három versenyszámot is megnyert a francia nyílt úszóbajnokságon, amelyet a hétvégén rendeztek Vichyben. News--Meztelenül pancsolt a szökőkútban egy szegedi férfihttp://www.life.hu/news/20160704-meztelenul-pancsolt-a-szokokutban-a-szegedi-ferfi.htmlA kánikula megtette a hatását vasárnap délután: egy helyi férfi nem bírt magával, anyaszült meztelenre vetkőzött és megmártózott a szegedi Széchenyi tér szökőkútjában. News--Megégett férfi támadt egy apára és a fiára az országútonhttp://www.life.hu/news/20160704-megegett-ferfi-tamadt-egy-apara-es-a-fiara-az-orszaguton-az-5os-szamu-fout-melletti-parkoloban.htmlKigyulladt egy autó az 5-ös számú főút melletti parkolóban. A tűzben megsérült vezető először egy férfitól és a fiától akarta elvenni az autójukat, sikertelenül Végül egy másik férfi kocsiját rabolta el, amivel később balesetet szenvedett. NewsOrigoKigyulladt egy magyarországi bevásárlóközponthttp://www.life.hu/news/20160703-kigyulladt-egy-magyarorszagi-bevasarlokozpont-csomoron-volt-a-tuz.htmlEgy csömöri bevásárlóközpontban okozott tüzet egy kigyulladt elektromos kapcsolószekrény. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.