Amber Rose és a többiek retteghetnek: Amy Childs gigamellei figyelmet követelnek

Forrás: Instagram/Amychilds -
mellműtét Amy Childs Ibiza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amy Childs neve nem igazán ismert itthon, ám a következő fotó láttán egészen biztosan minden pasi megjegyzi a nevét. 

A szilikoncsoda a Towie egykori sztárja, ám ma már valóságshow-hősnő helyett üzletasszonyként aposztrofálja magát. Neünk igazából mindegy, hogy nevezi a celebkedést, de tény, hogy a külseje mellett nem lehet elmenni szó nélkül.

Forrás: Instagram/Amychilds

A 26 éves brit híresség, akinek testén azért nem egy helyen található szilikon, minden évben Ibizán sütteti a hasát. Idén sem tett másként, és egy igen dögös csipke fürdőruhában mutatta meg tökéletesre szabott gigamelleit. Kim, Nicki, Kylie, Amber - itt az új trónkövetelő!

Wow! Horváth Éva mellei óriásira nőttekhttp://www.life.hu/sztarok/20160704-horvat-eva-mellei-latvanyosan-nagyok-lettek.htmlÉva sosem panaszkodhatott, ha kebelméretről volt szó, mostanában azonban mintha kicsit méretesebbek lennének a modell mellei. TV + SztárokOrigoA legszexibb vadember most kétségkívül Alexander Skarsgardhttp://www.life.hu/sztarok/20160704-alexander-skarsgard-a-tarzan-legendaja-sztarja.htmlA svéd színészt eddig is láthattuk kisebb szerepekben, idén azonban felforgatta Hollywoodot. TV + Sztárok--Michael Madsen a szomszédba jött szurkolnihttp://www.life.hu/sztarok/20160704-michael-madsen-a-szomszedban-a-red-bull-ringen-szurkolt-a-forma-1-pilotainak.htmlIgazán szerencsések lehettek azok a film- és Forma1-rajongók, akik hétvégén kiruccantak a Red Bull Ringre, ugyanis az osztrák Forma1-es nagydíjat a helyszínen nézte végig Michael Madsen. TV + SztárokOrigoTragédia! Elhunyt Varnus Xavér édesapja: megható sorok! http://www.life.hu/sztarok/20160704-varnus-xaver-edesapja-elhunyt-a-sztar-egy-meghato-fotoval-emlekezett.htmlA magyar orgonaművész szomorúan tudatta a rossz hírt a közösségi oldalán. Persze azonnal ellepték őt a részvétnyilvánító üzenetek. TV + Sztárok--Tilla nyáron sem tétlenkedik- tengerpartról egyenesen a vörös szőnyegre utazotthttp://www.life.hu/sztarok/20160704-tilla-csaladjaval-nyaralt-majd-csehorszagban-vett-reszt-egy-filmbemutaton.htmlTilla egy percig sem tétlenkedik. Amerikai családi nyaralása után Csehországban népszerűsíti filmjét. TV + Sztárok--Katy Perry tarolt: elképesztő elismeréssel lett gazdagabb a sztár! http://www.life.hu/sztarok/20160704-katy-perry-90-millio-koveto-a-twitter-kiralynoje-a-sztar-igy-koszonte-meg-az-elismerest.htmlA különc hajviseletéről és ruháiról híres énekesnő igazi Twitter királynő lett a napokban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.