Állítják: nőket bántalmazott egy Rióba készülő magyar olimpikon

Forrás: Thinkstock -
szórakozóhely Budapest bántalmazás olimpikon RioLife2016 Rió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy magyar olimpikon, aki részt vett a londoni játékokon, és készül Rióba, állítólag belekötött egy hölgytársaságba egy budapesti szórakozóhelyen. 

Két hölgyet is a földre lökött, egyet pedig a falhoz vágott egy magyar olimpikon sajtóértesülések szerint. Az eset egy budapesti szórakozóhelyen történt, akik elismerték, hogy volt konfliktus, de a sportolóra való tekintettel nem kívánnak ezzel foglalkozni.

Forrás: Thinkstock

A szórakozóhelyen a sportoló a barátnőjével bulizott, ahol egy nagyobb hölgytársaság is jelen volt, éppen leánybúcsút tartottak.

Az egyik sértett beszámolója szerint a DJ pult előtt táncoltak, amikor érezték, hogy valaki többször leönti őket valamilyen itallal.

A sokadik eset után fordultak oda a fiúhoz, hogy számon kérjék. A hölgy szerint az olimpikon agresszív volt, ordítozott, és arcon locsolta őket a sörrel. Ekkor

az egyik lány hátrébb tolta a férfit, aki ezután erővel a földre lökte a lányt.

A sértett ezután meglökte az olimpikont, hogy barátnőjének legyen ideje felkelni, de ezután ő is a földre került. A menyasszony is odaért, őt erőből a falhoz vágta a sportoló.

Forrás: Thinkstock

Állítólag az olimpikon végig dühöngött és ordítozott,

a biztonságiak sem tudták megfékezni csak úgy, hogy a földre teperték, és néhány ütést is mértek rá.

Barátnője eközben mellette sírt, és azt kérdezgette, hogy lehet így bánni egy olimpikonnal. A hölgyek ezután hazamentek, nem tudnak arról, hogy rendőrök kiérkeztek volna a helyszínre.

A szórakozóhely megerősítette, hogy történt ilyen eset, de nem kívánnak vele foglalkozni a sportolóra való tekintettel,

a fiatalember ügyvédje pedig annyit mondott, ártana védencének ez az ügy az olimpia előtt.

40 liternyi benzin berobbanása okozhatta a törökszentmiklósi tragédiáthttp://www.life.hu/news/20160705-40-liternyi-benzin-berobbanasa-okozhatta-a-torokszentmiklosi-tragediat.htmlÖttagú család élt abban a törökszentmiklósi házban, ami hétfőn hajnalban kigyulladt, és négy ember halálát okozta, három gyermekét és az édesapáét. A család 40 liternyi benzint tarthatott a házban, ennek berobbanása okozhatta a tüzet. News--Eltűnt egy 11 éves kisfiú: játszótérre ment, de nem érkezett hazahttp://www.life.hu/news/20160705-eltunt-a-11-eves-lakatos-barnabas-jozsef-viii-keruleti-otthonabol-jatszoterre-indult-de-nem-erkezett.htmlJúlius 4-én, hétfőn délután 3 óra körül indult el VIII. kerületi otthonából a 11 éves Lakatos Barnabás József. Feltehetően a Kálvária téri vagy a Losonci téri játszótérre tartott, ahonnan nem érkezett haza. NewsOrigoMeghalt Abbas Kiarostami filmrendezőhttp://www.life.hu/news/20160705-meghalt-abbas-kiarostami-irani-filmrendezo-hetvenhat-eves-koraban-parizsi-otthonaban.htmlHetvenhat éves korában, párizsi otthonában meghalt az iráni Abbas Kiarostami, a világ egyik legjelentősebb filmrendezője. NewsOrigoMozgássérült lányt vertek meg a reptér biztonsági őreihttp://www.life.hu/news/20160704-hannah-cohen-raktulelo-lanyt-megvertek-egy-amerikai-repteren.htmlTavaly nyáron szinte bűnözőként bántak a 18 éves, rákból éppen felgyógyult Hannah Cohennel - a sokkoló esetre csak most derült fény. News--Nagyon bizarr: fekete fagyi hódít New York-ban!http://www.life.hu/news/20160704-fekete-szinu-fagyi-az-uj-slager-new-yorkban.htmlMi leginkább a klasszikus ízek hívei vagyunk, New York azonban most egy bizonyos fekete fagyiért rajong. Mutatjuk is! NewsOrigoEgy horrorfilmre ült be a moziba, majdnem belehalt - Megkéselték! (18+)http://www.life.hu/news/20160704-egy-horrorfilmre-ult-be-a-moziba-majd-megkeseltek.htmlCsak egy horrorfilmet akart megnézni, de a moziban horrorrá vált az élete: a nyakába, karjába és tüdejébe is beledöfte a kést egy fekete, raszta hajú, 23 év körüli tettes, aki azonnal elmenekült. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.