Görög tengerparton pihen Nyári Dia - így fest bikiniben!

Forrás: Facebook/Nyári Diána -
pihenés Nyári Diana Görögország Barátok közt nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt színésznője élvezi a szabadságot, és a görög tengerparton sütteti a hasát. 

Nyári Dia a görögországi Paraliáról jelentkezett be közösségi oldalán - természetesen egy olyan bikinis fotóval, amin pálmafa és tenger is van. Meg kell hagyni, nagyon csinos a Barátok közt fiatal színésznője!

Forrás: Facebook/Nyári Diána

Dia tesz is azért, hogy jó formában legyen: nagyon sokat sportol, és persze az étkezésére is odafigyel.

Daniel Radcliffe bevallotta egyik legnagyobb félelméthttp://www.life.hu/sztarok/20160705-daniel-radcliffe-bevallotta-egyik-legnagyobb-felelmet-a-harry-potter-sztarja-bevallotta-mitol-fel.htmlRalph Fiennes a frászt hozta Harry Potterre. A varázslótanoncot alakító Daniel Radcliffe nemrég őszintén beszélt régvolt félelméről. TV + Sztárok--Leonardo DiCaprio legnagyobb szerelme nem egy szőke bombázóhttp://www.life.hu/sztarok/20160705-leonardo-dicaprio-szivugye-a-kornyezetvedelem-nagy-szerelem.htmlA sármos színész hétről-hétre szőke bombázók társaságában tűnik fel, ám mégsem a párduc testű lányok a legnagyobb szerelmei. Leo ugyanis szívügyének tartja a környezetvédelmet, amire nem győzi nap mint nap felhívni követői figyelmét is. TV + Sztárok--Így ünnepelték a függetlenség napját a celebek- szexi fotók!http://www.life.hu/sztarok/20160705-fuggetlenseg-napjat-unnepeltek-a-sztarok-sok-fotot-keszitettek.htmlAz Egyesült Államok legnagyobb ünnepe július 4-e, a függetlenség napja. Az amerikai sztárok közül voltak akik családjukkal, barátaikkal vagy éppen ölebükkel ünnepeltek. TV + SztárokAFPNeki mindent lehet? Alsónadrágban wakeboardozott Justin Bieberhttp://www.life.hu/sztarok/20160705-justin-bieber-egy-alsonadragban-wakeboardozott.htmlCsodás látvány fogadott bennünket lapszemle közben kedd reggel: végre láthatjuk Justin Biebert egy fehér alsónaciban, méghozzá jó vizesen. Szép nap ez a mai! TV + SztárokOrigo20 kilót fogyott a gyönyörű szépségkirálynő-jelölthttp://www.life.hu/sztarok/20160704-szakacs-fatima-a-magyarorszag-szepe-kiralyno-jeloltje-ket-honap-alatt-husz-kilot-fogyott.htmlA Magyarország szépe verseny motiválta Szakács Fatimát, akiről két hónap alatt olvadtak le a kilók. A lány a Life.hu-nak elmesélte, mi segítette a fogyásban. TV + Sztárok--Mint két tojás: Madonna és lánya a megszólalásig hasonlítanak egymásrahttp://www.life.hu/sztarok/20160705-madonna-es-lanya-megszolalasig-hasonlitanak-egymasra.htmlMadonna nem túl gyakran enged bepillantást családi fényképalbumába, most azonban egymás után két fotón is megmutatta gyermekeit.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.