Terence Hill megható beszéddel búcsúztatta Bud Spencert

temetés Bud Spencer szertartás Terence Hill
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terence Hill is végső búcsút vett bunyóstársától, egyben legjobb barátjától, a 86 évesen elhunyt Bud Spencertől. Az olasz színész temetését múlt csütörtökön Rómában a Popolo téri Montesantói Madonna-bazilikában tartották, ahol Terence Hill egy szívszorító beszédben idézte fel legszebb pillanataikat.

A 77 éves Terence Hill, azaz Mario Girotti, aki 16 filmvígjátékban szerepelt Bud Spencerrel karöltve, az elsők között érkezett az olasz filmszínész temetésére.

Terence Hill és Bud Spencer Forrás: Origo

“Már tudom, mit fog mondani, ha egyszer újra találkozunk: de hát mi sosem veszekedtünk!” – nevetett a színész, Mario Girotti, aki egy szívszorító beszéddel búcsúztatta barátját. A megható pillanatokról felvétel is készült:

A búcsúztatáson egyébként több híresség is tiszteletét tette, többek között Dario Argento és Enrico Vanzina filmrendező, valamint Claudio Lotito, a Lazio futballklub elnöke is.

Terence Hill, azaz Mario Girotti Forrás: AFP/Tiziana Fabi

A "Művészek templomának" papja, Walter Insero is kedves szavakkal búcsúzott a színésztől, és elmondta, hogy "Piedone" valójában csak akkor jött dühbe, amikor igazságtalanságot, erőszakot, túlkapást látott a gyengébbekkel, kicsikkel vagy nőkkel szemben.

Mi történt veled, Al Pacino? A dögös színész az idő és a kilók áldozata letthttp://www.life.hu/sztarok/20160704-al-pacino-szornyen-nez-ki-es-nagyon-elhizott.htmlAz öregedés a hírességeket sem kíméli, és bizony az idő múlása rajtuk is meglátszik: a 76 éves Al Pacino hatalmas pocakkal rója Hollywood utcáit. TV + Sztárok--Michael Jackson lányára rátalált a szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20160704-michael-jackson-lanyara-ratalalt-a-szerelem.htmlDrámai átváltozáson ment át a 18 éves Paris Jackson: 2013-ban véget akart vetni az életének, majd az egykor gyönyörű lány fiús stílusra, és egészségtelen életmódra váltott, ám most úgy tűnik, hogy kezd magához térni. A sztárcsemete szerelmes. TV + Sztárok--Szabó Zsófi eltűnik az RTL Klub képernyőjéről?http://www.life.hu/sztarok/20160704-szabo-zsofi-eltunik-az-rtl-klub-kepernyojerol.htmlEgy időre elbúcsúzhatunk Szabó Zsófitól! Az RTL Klub műsorvezetője egész nyáron szabadságon lesz, így augusztus végéig a Story Extra műsorvezetését más veszi át. TV + SztárokOrigoHorváth Éva egy szál fürdőruhában izgatta fel az internetezőkethttp://www.life.hu/sztarok/20160701-horvath-eva-egy-szal-furdoruhaban-izgatta-az-internetezoket.htmlA gyönyörű modell ismét ledérkedett egy csöppet, és természetesen a szexi fotók sem maradhattak el, így aztán van mivel feldobni ezt a pénteki napot. TV + Sztárok--Megható! Harry herceg 12 év után ismét átölelhette árva barátjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160628-harry-herceg-12-ev-ismet-atolelhette-arva-baratjat.html12 év után Harry Herceg ismét találhozhatott azzal az árvával, akivel még Afrikában barátkozott össze. TV + Sztárok--Álom luxuskivitelben, avagy így vakációznak a világsztárok http://www.life.hu/sztarok/20160628-elkepeszto-bikinialakot-villantotta-a-sztarok-nyaralas-kozben.htmlItt a nyár, ezzel együtt pedig a sztárok is elhalmoznak minket jobbnál jobb nyaralós fotókkal. Eva Longoria, Alessandra Ambrosio, Britney Spears, Emily Ratajtowski - csak pár név a kedvenceink közül, akik most ismét visszatértek, hogy megmutassák a dögös fürdőruhájukat, no meg a még szexibb bikinialakjukat! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.