Botrány! Meg akarták károsítani Andy Vajnát, a férfit kirúgták

Forrás: Facebook/Vajna Tímea -
TV2 csatorna Andy Vajna csalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azonnali hatállyal elbocsátották a TV2 legnagyobb műsorgyártójának egyik munkatársát. A férfi állítólag súlyosan visszaélt a pozíciójával. 

A Bors információi szerint egy Balázs nevű szerkesztő próbált kissé több pénzt kiszedni a munkahelyétől, ám nem éppen tisztességes módon: ígéreteket tett magánszemélyeknek arra, hogy elintéz bármit, őt bízzák meg bizonyos munkákkal.

Fotó: Pozsonyi Janka

"Balázs külsős szerkesztőként dolgozott az IKO-nak, de egy ideje már csak a saját zsebét akarta megtömni. Hétfőn válságértekezlet volt bent, mert ekkor borult a bili. Állítólag Balázs túllépett a hatáskörén, és olyan ígéreteket tett, amelyekre nem volt joga, sőt alá is írt szerződéseket. Valószínűleg jó pénzt remélt azért cserébe, hogy előrenyomja őket, és végül ők kapják meg azt a munkát, amellyel akár tízmilliókat kereshetnek" - mondta a lapnak egy neve elhallagatását kérő szakember, aki műsorgyártással foglalkozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.