Tőle szívesen megtanulnánk főzni: Nincs szexibb szakács Franco Noriega-nál!

Forrás: Instagram/Franco Noriega -
modell szakács Franco Noriega
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg nem sok nőt zavarna, ha arra térne haza a munkából, hogy Franco Noriega egy szál kötényben lasagne-t sütöget. Mi el tudnánk viselni - mutatjuk is, hogy miért. 

Az Instagram újdonsült sztárja korábban modellként dolgozott, amit abszolút meg is tudunk érteni: őrülten jó pasi Franco Noriega, a teste pedig izmos és tökéletes.

Franco Noriega Forrás: Instagram/Franco Noriega

A Huffington Post is ír arról, hogy a 27 éves srác korábban olyan nagy márkákkal dolgozott együtt, mint a Calvin Klein vagy Hugo Boss. Ám egy idő után ez kevés volt számára, és úgy döntött, új szakmát tanul: főzni akart.

Forrás: Instagram/Franco Noriega

És egy ilyen pasi mitől ne lenne sikeres: te is találkozhatsz vele, ha betérsz New York-i éttermébe, ahol a perui finomságok mellett salátát vagy szendvicset is rendelhetsz.

Matthew McConaughey a katedrán- tanárnak áll a hollywood-i macsóhttp://www.life.hu/sztarok/20160706-matthew-mcconaughey-volt-iskolajaban-tanarnak-all-twitteren-jelentette-be.htmlProfesszor Matthew McConaughey-vel is összefuthatnak mostantól a diákok a texasi egyetemen. Legalábbis videó formájában biztosan.TV + Sztárok--Liptai Claudia testét egy másik nőével helyettesítikhttp://www.life.hu/sztarok/20160706-liptai-claudia-testet-egy-masik-noevel-helyettesitik-a-tv2-napi-sorozataban-a-joban-rosszban.htmlNem kis gondot okoz a sorozatban, ha egy női szereplő teherbe esik. Ilyenkor több lehetőség közül is választhatnak a készítők. Várandós lesz a karakter is, csak közeli képeket mutatnak, vagy éppen testdublőrt alkalmaznak. Ez utóbbit választották Liptai Claudia esetében. TV + SztárokOrigoJennifer Aniston kiakadt: alkohol problémákkal küzd a világsztár! http://www.life.hu/sztarok/20160705-jennifer-aniston-alkohol-problemakkal-kuzd-a-szineszno-nagyon-maga-alatt-van.htmlArról már korábban is értesülhettünk, hogy Jennifer Anistonnak és férjének házassága közel sem a legboldogabb. A legújabb hírek szerint azonban a sztár nemcsak emiatt borult ki! TV + Sztárok--Leonardo DiCaprio legnagyobb szerelme nem egy szőke bombázóhttp://www.life.hu/sztarok/20160705-leonardo-dicaprio-szivugye-a-kornyezetvedelem-nagy-szerelem.htmlA sármos színész hétről-hétre szőke bombázók társaságában tűnik fel, ám mégsem a párduc testű lányok a legnagyobb szerelmei. Leo ugyanis szívügyének tartja a környezetvédelmet, amire nem győzi nap mint nap felhívni követői figyelmét is. TV + Sztárok--A Coldplay-jel lépett fel Harry herceghttp://www.life.hu/sztarok/20160705-harry-herceg-jotekonysagi-fellepest-szervezett-a-coldplay-jel.htmlÓriási bulit tartott Harry herceg. A brit trónörökös ezúttal nem valamilyen botrányos összejövetellel, hanem jótékonysági rendezvénnyel került a címlapokra. TV + Sztárok--Nicki Minaj domina jelmezben pucsítotthttp://www.life.hu/sztarok/20160705-a-popokiralyno-nicki-minaj-szexi-dresszben-lovagolta-meg-a-fuggetlenseg-napjat.htmlA 33 éves rapper egy elég kihívó dresszben pucsított hétfőn, az Amerikai Egyesült Államok egyik szövetségi ünnepén, a függetlenség napján. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.