Lionel Messi hatalmas bajban! 21 hónap börtönt kapott a sztár

Lionel Messi focista börtön adócsalás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ítélet szerint a focista és édesapja három év alatt mintegy 4 millió eurót rejtettek el az adóhatóság elől. 

Messi az adócsalás tényét nem vitatta, azt viszont továbbra is állítja, hogy nem volt tisztában azzal, hogy mi történik az általa megkeresett pénzzel. A barcelonai bíróság a sportolót és az édesapját, Jorge Messit is 21 hónap börtönbüntetésre ítélte adócsalás miatt - írja az Origo.

Forrás: AFP/Alberto Estevez

Az indoklás szerint a bíróság bizonyítottnak látta, hogy Messiék 2007 és 2009 között 4,1 millió eurót titkoltak el az adóhatóság előtt, amit belize-i és uruguayi adóparadicsomokban rejtettek el. A börtönbüntetés mellett Messinek 2, míg az apjának 1,5 millió eurót kell befizetnie. Az RT.com orosz híroldal szerint azonban a spanyol törvények értelmében a két Messinek aligha kell börtönbe vonulnia, miután a két évnél rövidebb idejű büntetéseket próbaidővel ki lehet váltani.

Király Linda összekötötte a kellemest a hasznossal- Amerikában nyaral és dolgozikhttp://www.life.hu/sztarok/20160706-kiraly-linda-amerikaban-osszekoti-a-kellemest-a-hasznossal-nyaral-es-dolgozik.htmlKirály Linda összekötötte a kellemeset a hasznossal. Miközben új zenéjén dolgozik, egy kicsit nyaral is az Egyesült Államokban. TV + SztárokOrigoHoppá! Hosszú Katinka szakmát váltott?http://www.life.hu/sztarok/20160706-hosszu-katinka-frizurat-csinalt-a-rioi-olimpia-kabalajanak-keszul-az-otkarikas-jatekokra.htmlHosszú Katinka kipróbálta magát fodrászként. Szó sincs róla, hogy az IronLady feladná sportkarrierjét, csupán a móka kedvéért készített frizurát egyik kabalájának. TV + Sztárok--Szomorú! Mégsem áll össze a Spice Girlshttp://www.life.hu/sztarok/20160705-victoria-beckham-es-mel-c-miatt-nem-all-ossze-ujra-az-egykori-lanyband-a-spice-girls.htmlHiába örültünk annyira tavaly, úgy tűnik, mégsem lesz semmi a Spice Girls visszatéréséből. TV + Sztárok--Jennifer Aniston kiakadt: alkoholproblémákkal küzd a világsztár! http://www.life.hu/sztarok/20160705-jennifer-aniston-alkohol-problemakkal-kuzd-a-szineszno-nagyon-maga-alatt-van.htmlArról már korábban is értesülhettünk, hogy Jennifer Anistonnak és férjének házassága közel sem a legboldogabb. A legújabb hírek szerint azonban a sztár nem csak emiatt borult ki! TV + Sztárok--Leonardo DiCaprio legnagyobb szerelme nem egy szőke bombázóhttp://www.life.hu/sztarok/20160705-leonardo-dicaprio-szivugye-a-kornyezetvedelem-nagy-szerelem.htmlA sármos színész hétről-hétre szőke bombázók társaságában tűnik fel, ám mégsem a párduc testű lányok a legnagyobb szerelmei. Leo ugyanis szívügyének tartja a környezetvédelmet, amire nem győzi nap mint nap felhívni követői figyelmét is. TV + Sztárok--Wow! Horváth Éva mellei óriásira nőttekhttp://www.life.hu/sztarok/20160704-horvat-eva-mellei-latvanyosan-nagyok-lettek.htmlÉva sosem panaszkodhatott, ha kebelméretről volt szó, mostanában azonban mintha kicsit méretesebbek lennének a modell mellei. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.