Friderikusz mégis beadja a derekát? Visszatérhet a TV2-höz

Forrás: MTI/Földi Imre -
TV2 Friderikusz Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Andy Vajna mindent megtenne azért, hogy Friderikusz újra a TV2-höz szerződjön.

Friderikusz balhés körülmények között távozott a csatornától márciusban. A TV2 vezetősége azt szerette volna, ha a Napló riportere lesz ahelyett, hogy az Összezárva Friderikusszal című show-t folytatná.

Forrás: MTI/Földi Imre

Úgy néz ki, Vajna ezt nem tudja elfogadni. A Blikk információi szerint a napokban is tárgyaltak. Nagyon szívélyesen beszélgettek egymással, egyértelmű, hogy Fridi visszatérése volt a téma.

Egy TV2-höz közeli forrás is megerősítette, hogy Vajna folyamatosan azon dolgozik, hogy Friderikusz visszatérjen a csatornához. Sokszor ebédeltek és vacsoráztak együtt az elmúlt időszakban emiatt.

Bizonytalan Friderikusz tévés jövője - Több millióval tartozik Hajdúnak a legendás műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20160604-bizonytalan-friderikusz-sandor-teves-jovoje.htmlMűsor nélkül maradhat Friderikusz Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20160603-friderikusz-sandor-musorvezeto-musor-nelkul-maradhat.htmlFriderikusz Facebook-posztja alatt háborognak a nézők - "Csalódás"http://www.life.hu/sztarok/20160528-friderikusz-sandor-facebook-posztja-alatt-haborognak-a-nezok.htmlMegszűnik Friderikusz Sándor műsorahttp://www.life.hu/sztarok/20160527-megszunik-friderikusz-sandor-musora-az-atv-n.htmlSebestyén Balázs bírálta Friderikuszt, amiért az kiállt Kiss László melletthttp://www.life.hu/sztarok/20160428-sebestyen-balazs-biralta-friderikusz-sandort-amiert-az-vedelmebe-vette-kiss-laszlot.htmlFriderikusz Sándor kiállt Kiss László mellett - Meglepő nyilatkozat! http://www.life.hu/news/20160413-friderikusz-sandor-meglepo-nyilatkozata-kiss-laszlo-ugyet-elnagyoltnak-gondolja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.