Celebtársaihoz hasonlóan a szépségkirálynő is a Balaton Soundon csapatja, ahonnan egy szerelmével közös fotót is feltöltött Facebook-oldalára. Aztán megbánta...

Követői ugyanis szinte egy emberként kezdték cikizni kedvese öltözködési stílusát, amit Edina természetesen nem hagyott annyiban. A szépség egy meglehetősen indulatos hozzászólásban tette helyre a kommentelőket.

"Kedves mindenki akinek "valami" nem tetszik! Nagyon nem szép dolog, bántó megfogalmazásban véleményt formálni valakiről, vagy valamiről! Természetesen le lehet írnia mindenkinek a véleményét, de azt szebb szövegkörnyezetben is meg lehet tenni, bár hozzátenném, hogy ha valakinek nincsen stílusérzéke, azt nem kellene ennyire felvállalni!

Bár tudom, hogy a magyarok nincsenek hozzászokva a tervező által kreált darabokhoz,

de lassan azért jó lenne ha befogadná a szemünk, mert szerintem az jó dolog ha valaki ad a megjelenésére, és nem veszi fel mondjuk a szandált zoknival. Arról nem is beszélve, hogy egy fesztiválon vagyunk!!! Pusziiiii!" - írta ki a szépségkirálynő, ami persze csak további feszültséget generált.