Négyemeletnyit zuhant az 57 éves Nyertes Zsuzsa

Fotó: Life.hu -
Nyertes Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesapja adott erőt Nyertes Zsuzsának ahhoz, hogy tizenöt méterről a mélybe ugorjon a Celebolimpián. Hősiesen állta a megpróbáltatásokat, de gondolatban kórházban fekvő apukájánál volt.

Négyemeletnyi magasból vetette magát a mélybe Nyertes Zsuzsa, hogy egy sportvetélkedőn nyerő helyzetbe hozza a csapatát. A színésznő egy pillanatig sem habozott az elrugaszkodás előtt, sokkal félelmetesebb gondolatok foglalták le: az életéért küzdő édesapja járt a fejében - írja a Bors.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Felmásztam és leugrottam. Nem vagyok félős. Hiszek a sorsban, ha az van megírva, hogy közben történik velem valami, akkor történt volna. Csak az édesapámra gondoltam, ő adott erőt nekem, érte ugrottam. Az apukám épp az intenzív osztályon feküdt egy kórházban, ma került át egy másik osztályra, és lélekben végig vele voltam. A legszívesebben lemondtam volna a részvételt, de mivel jótékonysági rendezvényről volt szó, nem akartam az utolsó pillanatban nehéz helyzetbe hozni a szervezőket" - mondta könnyeivel küzdve Zsuzsa, a nagycsaládosok támogatására a Sobri Jóska Kalandparkban megrendezett Celeb­olimpiáról, ahol ötvenhét évesen példát mutatott küzdőtársainak bátorságból, hisz rajta kívül csak Bebe vállalkozott az ugrásra.

"Hárman vagyunk lánytestvérek, és nagyon szoros a kapcsolatunk az apukánkkal. Anyukánk nevelt minket, apukánk pedig két ember helyett dolgozott, hogy mindenünk meglegyen. Hiába nyolcvannégy éves, még most is igazságügyi orvos szakértőként dolgozik, fizikailag is aktív. A rosszulléte előtt nem sokkal még fát vágott."

Egyelőre az orvosok sem tudják, mi baja lehet. Nagyon aggódom érte."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.