Balaton Sound buli zene fesztivál koncert Balaton Sound 2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismerjétek meg Balázst Szegedről, aki megnyerte a lehetőséget, hogy ott lehet a Balaton Soundon Telekon Buddy Guide-ként. 

Járjátok be a balatoni fesztivált Balázzsal és a Telekom Buddyval, akivel még csajozni is könnyebb!

Támogatott tartalom

Tolvai Reni popsija is megérkezett a Balaton Soundrahttp://www.life.hu/sztarok/20160709-tolvai-reni-parjaval-kallay-saunders-andrassal-erkezett-a-balaton-soundra.htmlExkluzív: Interjút adott a Balaton Sound sztárfellépője, Oliver Heldenshttp://www.life.hu/sztarok/20160708-oliver-heldens-tiesto-partfogoltja-exkluziv-interjut-adott.htmlSztárdömping a Balaton Soundon - velük biztosan összefuthatsz!http://www.life.hu/sztarok/20160708-sok-magyar-sztar-kint-van-a-balaton-soundon.htmlVégleges a Balaton Sound programja - Igazi világsztárok a listán! http://www.life.hu/kult/20160525-balaton-sound-iden-is-tobb-vilagsztar-teszi-tiszteletet-fesztival-koncertek-a-parton.htmlA Balaton Sound sztárját, Pumped Gabót is képernyőre teszi a TV2http://www.life.hu/sztarok/20150812-a-balaton-sound-sztarjat-pumped-gabot-is-kepernyore-teszi-a-tv2.htmlBalaton Sound - Ez az élet értelme?http://www.life.hu/sztarok/20150713-a-balaton-soundon-faggatta-a-fesztivalozokat-a-life-riportere-oli.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.