Hatalmas változás Kulka János állapotában - Orvosa is megdöbbent

Fotó: Dobos Tamás/kulkajanos.hu -
Kulka János agyműtét stroke gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már 3 hónapja annak, hogy Kulka János stroke-ot kapott és életmenő agyműtétet hajtottak végre rajta. Szerencsére villámsebességgel javul az állapota, szegedi gyógytornásza sem akar hinni a szemének.

"Jól vagyok. Gyógytornász segít a mozgás javításában, logopédus pedig a beszédkészség visszaszerzésében" - nyilatkozta a színész a delmagyar.hu-nak.

Fotó: Dobos Tamás/kulkajanos.hu

"Özvegycsinálónak mondják az orvosok azt az eret, ami Janó agyában sérült. Nem véletlenül. Aki túléli a hasonló vérrögképződést és operációt, még általában hetekig mozdulatlanul fekszik. Ehhez képest ő már fel tudott állni úgy, hogy megtartotta a jobb lába, ami másoknál erőtlenül összecsuklik" – tette hozzá a mozgásterapeuta, Kalmár Nagy Klára Laura, aki saját módszereivel kezeli Kulka Jánost.

"Janó nem egészen három hónappal a műtét után szendvicset készít, késsel-villával eszik, ír, autót vezet, teniszütővel gyakorol, jár-kel, mint maga vagy én. Sőt, még olyan finommozgásokra is képes, mint hogy gombostűt vegyen fel az asztalról, és a hegyével megérintse a felületét. Nincs előtte akadály" - mondja a terapeuta.

Végre megszólalt Kulka János és készül a visszatérésrehttp://www.life.hu/drlife/20160707-vegre-megszolalt-kulka-janos-es-keszul-a-visszateresre.htmlKulka János videóüzenete meghatotta a kollégáithttp://www.life.hu/sztarok/20160623-kulka-janos-meghatotta-kollegait-videos-uzenetevel.htmlLétezik, hogy Kulka János már kutyát sétáltat: Állítólag igen!http://www.life.hu/drlife/20160619-kulka-janos-mar-kutyat-setaltat-sokat-javult-a-szinesz-allapota.htmlFriss hírek Kulka Jánosról - Barátja mesélt a színész állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20160614-mar-bot-nelkul-jar-kulka-janos.htmlÚjabb hírek Kulka Jánosról: otthonában, egyedül gyógyul a színművészhttp://www.life.hu/drlife/20160606-kulka-janos-szinmuvesz-otthonaban-gyogyul-egyedul.htmlSzuper, friss hírek Kulka Jánosról - Egy barátja mesélt boldoganhttp://www.life.hu/sztarok/20160528-kulka-janos-szinesz-egyre-jobban-van.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.