Nézd meg, hogy fest Radics Gigi smink nélkül, bikiniben!

bikini fürdőruha Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő ritkán mutatja meg magát bikiniben, még ritkábban pedig smink nélkül. Most azonban kivételt tett.

Gigi a szakmájából adódóan szinte mindig visel valamennyi sminket, ezúttal azonban egy olyan fotót posztolt képmegosztó oldalára, amihez azt írta, smink sincs rajta. Nekünk nem is hiányzik a vakolat, a fiatal sztár így is csodaszép:

#seriousface#withoutmakeup#pooltime #withfriendsandfamily❤ photo by my bro @rt.tamas

Gigi Radics (@gigiradics) által közzétett fénykép,

A Megasztár egykori győztese sok ruhát sem visel a fotón: bikiniben mutatta meg magát egy medencében. Az énekesnő egyébként családjával és barátaival nyaralgat éppen - reméljük, megmutat még néhány fotót a pihenésből!

Ez ám a sztárallűr! Furcsa kéréssel állt elő Adele!http://www.life.hu/sztarok/20160711-adele-enekesno-nagyon-messzirol-rendelt-pizzat.htmlEddig nem gondoltuk, hogy Adele az a sztár, aki lépten-nyomon megdöbbentő kérésekkel áll elő. Ezúttal azonban egy igen nagy furcsaságra kérte alkalmazottjait. TV + Sztárok--Csobot Adél megmutatta anyutestét - így fest fürdőruhában az újdonsült anyukahttp://www.life.hu/sztarok/20160710-csobot-adel-furdoruhaban-mutatta-meg-hogy-nez-ki-szules-utan.htmlAlig két hónappal a szülés után szuperjól néz ki a fiatal magyar énekesnő. TV + SztárokOrigoSztárdömping a Balaton Soundon - velük biztosan összefuthatsz!http://www.life.hu/sztarok/20160708-sok-magyar-sztar-kint-van-a-balaton-soundon.htmlJúlius közepén a magyar sztárvilág egy része leköltözik a Balatonra, hiszen most zajlik az év egyik legjobban várt zenei fesztiválja. Mutatjuk is, kikkel futhatsz össze, ha te is bulizni indulsz! TV + Sztárok--Sztárcsemeték, akik gyönyörű tinivé cseperedtekhttp://www.life.hu/sztarok/20160708-liptai-claudia-musorvezeto-szandi-enekesno-rubint-reka-fitnesz-edzo-es-kiszel-tunde-lanya-gyonyoru.htmlA sztármamák, Liptai Claudia, Rubint Réka, Kiszel Tünde, Szandi joggal lehetnek büszkék lányukra, és bizony igaz a mondás: „nem esik messze az alma a fájáról”. TV + SztárokOrigoDopeman durván beszólt a Soundon ájultan talált lányoknakhttp://www.life.hu/sztarok/20160711-dopeman-kommentelte-az-esetet-beszolt-a-soundon-ajultan-talalt-lanyoknak.htmlA Balaton Sound kétségtelenül egyik legdurvább történése az volt, hogy egy híres DJ páros öltözőjében ájultan találtak két fiatal magyar lányt. Dopeman sem tudott elmenni az eset mellett szótlanul, durván beszólt a lányoknak TV + SztárokOrigoÍgy nézett ki Eva Longoria első filmszerepe előtt: micsoda fotó! http://www.life.hu/sztarok/20160711-eva-longoria-meg-2000-ben-a-sztar-egy-nosztalgikus-fotoval-lepett-meg-minket-foto.htmlA színésznő egy nosztalgikus fotóval lepte meg a rajongóit. A dögös híresség így nézett ki a 2000-es években. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.