Irigy Hónaljmirigy Ambrus Zoltán munka anyagi gond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A válása és 11 évvel ezelőtti balesete óta még mindig nem tudott lábra állni az egykori Mirigyes, aki jelenleg alkalmi munkákból tartja el magát.

Az elvei miatt lépett ki annak idején Ambrus Zoltán az Irigy Hónaljmirigyből, 20 év után vált ki az együttesből. A 2005-ben elszenvedett autóbalesetének sérüléseiből felépült ugyan, de élete azóta sem jött teljesen egyenesbe.

Forrás: rtl.hu

Házassága is zátonyra futott, így meglehetősen nehéz helyzetben van Ambrus Zoltán. Nem először jelenik meg arról hír, hogy anyagi gondokkal küzd, jelenleg is alkalmi munkákból tartja fenn magát. "Van, hogy pultozom az egyik barátomnál, és a keze alá dolgozom, de a múlt héten például a Balatonnál festettem, burkoltam. Mindenfélét elvállalok, ha hívnak. Ebből van a bevételem, illetve kedden és szerdán bankot nyitok pajszerrel" - idézte a Blikk Ambrus Zoltán szavait. Sajnos egyelőre gyermekeit is csak jó tanácsokkal tudja támogatni.

Mire készülhetnek? Tilla és Sebestyén Balázs közös képet posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20160712-till-attila-es-sebestyen-balazs-kozos-kepet-posztolt.htmlMindenkit ledöbbentett Till Attila, aki Sebestyén Balázzsal közölt közös képet. Azt egyelőre még nem árulta el, mire készülnek. TV + SztárokOrigoVodka, pasik és csípőtekergetés: Vad bulival ünnepelt Obama 18 éves lányahttp://www.life.hu/sztarok/20160712-amszterdamban-unnepelte-szuletesnapjat-barack-obama-lanya-malia.htmlLassan lemegy a teher az Obama-lányokról, mivel édesapjuk már nem sokáig marad az Egyesült Államok elnöke. TV + Sztárok--Ada és Nagy Feró is a TV2-höz igazolhttp://www.life.hu/sztarok/20160712-ada-nagy-fero-es-muri-eniko-is-a-tv2-csatornahoz-igazol.htmlHét új csatornát indít a TV2, így nem meglepő, hogy sok új emberre van szükségük. Állítólag több korábbi RTL-es arc is átigazol a konkurenciához. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huBudapesten sétáltatja formás popsiját Kylie Jennerhttp://www.life.hu/sztarok/20160711-budapesten-turistaskodik-kylie-jenner.htmlKedvesét kísérte el a Balaton Soundra, most pedig a magyar fővárosban szelfizett a legdúsabb ajkú Jenner-lány. TV + SztárokOrigoErdőhegyi Brigitta popsijánál nem lesz ma tökéletesebb hátsóhttp://www.life.hu/sztarok/20160711-erdohegyi-brigitta-tokeletes-alakot-villantott.htmlAz énekesnő aztán tényleg csúcsformában van - teljes joggal mutogathatja tökéletes popsiját. TV + Sztárok--Nézd meg, hogy fest Radics Gigi smink nélkül, bikiniben!http://www.life.hu/sztarok/20160711-radics-gigi-smink-nelkul-bikiniben-egy-medenceben-csobban.htmlAz énekesnő ritkán mutatja meg magát bikiniben, még ritkábban pedig smink nélkül. Most azonban kivételt tett.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.