Az MTVA műsorvezetőjének lánya az egyik, akire ájultan találtak a Soundon

Balaton Sound ájulás Balaton Sound 2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bényi Ildikó, az MTVA műsorvezetőjének lánya volt az egyik lány, akit a Balaton Soundon, egy kanadai zenekar öltözőjében ájultan találtak. Bényi Ildikó először a TV2 hírműsorának, a Tényeknek nyilatkozott.

A lányomat annyira megviselte az egész esemény, hogy egyelőre egyáltalán nem tudott még nyilatkozni.

"Gondolom most mindenki számára érthető, hogy egyelőre a testi és lelki felépülése a legfontosabb. Folyamatosan kapcsolatban vagyok a hatóságokkal, és mindent elkövetek azért, hogy az igazság kiderüljön" - mondta Bényi Ildikó a TV2 hírműsorának, a Tényeknek.

Bényi Ildikó Forrás: MTVA

Mint ismeretes, két fiatal lány mint a DVBBS nevű formáció vendége került az öltözőbe. Hogy mitől lettek rosszul, nem tudni, de tény, hogy a lányokra már eszméletlenül találtak rá a takarítók. A kanadai együttest a repülőtéren érték utol a rendőrök, de aztán elengedték őket. Úgy tudni, hogy a Soundot szervező Sziget Iroda a történtek után lemondta az együttes Sziget-fellépését.

A Somogy megyei rendőrök négy külföldi férfit állítottak elő vasárnap, mert kábítószergyanús anyagot találtak náluk. Négyük közül hármuk esetében a kábítószer-gyorsteszt pozitív eredményt jelzett, őket kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként, egy személyt pedig tanúként hallgattak ki.

Balaton Sound Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Valamennyien szabadlábon védekezhetnek. A két ügy összefügghet. A lányokat egyébként a Tények információi szerint valószínűleg a GHB nevű partidroggal, az úgynevezett Ginával kábíthatták el.

Milyen időre számíts a héten? Itt megtudhatod! http://www.life.hu/news/20160712-heti-idojaras-forrosag-utan-jon-a-lehules-vedd-elo-az-esernyodet.htmlIgyál ma minél több folyadékot, mert ma még nagyobb meleg lesz, mint tegnap volt. Cserébe holnaptól jön egy kis enyhülés. News--Milyen időre számíts a héten? Itt megtudhatod! http://www.life.hu/news/20160712-heti-idojaras-forrosag-utan-jon-a-lehules-vedd-elo-az-esernyodet.htmlIgyál ma minél több folyadékot, mert ma még nagyobb meleg lesz, mint tegnap volt. Cserébe holnaptól jön egy kis enyhülés. News--Elektromos nyakörvvel sokkolta a gyerekét - A nő börtönbe kerülthttp://www.life.hu/news/20160712-elektromos-nyakorvvel-sokkolta-a-gyereket-bortonbe-kerult.htmlA skót édesanya egy elektromos nyakörvvel akarta rávenni a hároméves gyerekét az evésre. A nő három évig a rácsok mögött lesz. NewsThinkstockSzörnyű! Ezrek kaptak hőgutát Japánbanhttp://www.life.hu/news/20160712-japan-a-nagy-meleg-miatt-het-es-fel-ezren-kerultek-korhazba-tobb-halott.htmlA nagy meleg miatt hét és fél ezren kerültek kórházba két hét alatt, 14-en meghaltak az ázsiai szigetországban. NewsOrigoGera Zoltáné lehet a foci-EB legszebb gólja http://www.life.hu/news/20160712-gera-zoltan-sokaig-a-harmadik-helyen-allt-de-pentek-estere-az-elso-helyre-kerult.htmlEgy internetes gólszépségversenyen ismét lehet szavazni Gera Zoltán találatára, amelyet a portugáloknak lőtt a franciaországi labdarúgó-Európa-bajnokság csoportkörében. NewsOrigoFélelmetes vihar nehezítette a vakmerő magyar hajóskapitány útjáthttp://www.life.hu/news/20160712-legradi-mark-vitorlashajo-kapitany-felelmetes-viharba-kerult-a-tengeren.htmlLégrádi Márk, a görög szigetek között küzdött a hatalmas szélviharral és 28 óra kellett ahhoz, hogy elérje a biztonságot jelentő partot. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.