Elektromos nyakörvvel sokkolta a gyerekét - A nő börtönbe került

Forrás: Thinkstock -
nyakörv büntetés börtön bűncselekmény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A skót édesanya egy elektromos nyakörvvel akarta rávenni a hároméves gyerekét az evésre. A nő három évig a rácsok mögött lesz.

Egy skót asszony a hároméves gyermekének nyakára rakott egy elektromos nyakörvet, ezzel akarta rávenni arra, hogy rendesen egyen. Háromszor sokkolta egymás után, így a kicsi bepisilt, később pedig hányt is – írja a The Sun magazin.

Lana Monaghan beismerte tettét, és három év börtönre ítélték.

Forrás: Facebook

Az asszony 9 évig volt katona, valamint borderline személyiségzavarral is küzd. A nő a bíróságon könnyes szemekkel idézte fel a történteket, és azt is hozzátette, hogy nem tudja, mi történt vele akkor, amikor a gyerek nyakára rakta az elektromos nyakörvet.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Monaghan egyébként terhes, de ez nem volt enyhítő körülmény a bíróságon, ráadásul

a gyereket is elvették tőle.

"Nem szenvedett maradandó károsodást a kisfiú, de azt lehetetlen meghatározni most, hogy az érzelmi életére milyen hatással lesznek a történtek. Főleg, ha egy olyan embertől kapja, akinek elvileg mindentől védenie és óvnia kéne" – állítják a szakemberek.

Ronaldo sérülése nagyon súlyos - A gyógyulása közel félévig is eltarthathttp://www.life.hu/news/20160712-ronaldo-serulese-nagyon-sulyos-es-a-gyogyulasa-kozel-felevig-is-tarthat.htmlKomolyabbnak tűnik a portugál játékos sérülése, mint elsőre gondolták. Négy-öt hónapot is kihagyhat miatta. News--Boldog születésnapot, Benedek Tibor! A dögös vízilabdázó 44 éves letthttp://www.life.hu/news/20160712-boldog-szuletesnapot-benedek-tibor-aki-44-eves-lett.htmlA háromszoros olimpiai bajnokunk, Európa- és világbajnok vízilabdázónk, Benedek Tibor ma töltötte be a 44. életévét. NewsMTI/Kovács TamásMeghódította az internetet a rendőrökkel dacoló bátor nő fotójahttp://www.life.hu/news/20160712-ez-a-foto-hoditotta-meg-az-internetet.htmlLouisianában és Minnesotában is tiltakozó meneteket, tüntetéseket tartottak a fehér rendőrök által elkövetett erőszakos csekemények áldozatául esett feketék emlékére.News--Elhányta magát a győzelem után a portugál válogatott sztárja, Pepehttp://www.life.hu/news/20160711-elhanyta-magat-a-portugal-valogatott-egyik-legnagyobb-sztarjatekosa.htmlPepét, a Real Madrid hátvédjét választották a meccs emberének a Portugália győzelmével véget érő Európa-bajnoki finálé után. Hogy mennyit kivett a döntő és az egész torna a játékosokból, arra bizonyíték Pepe rosszulléte. News--Egy horrorfilmre ült be a moziba, majdnem belehalt - Megkéselték! (18+)http://www.life.hu/news/20160704-egy-horrorfilmre-ult-be-a-moziba-majd-megkeseltek.htmlCsak egy horrorfilmet akart megnézni, de a moziban horrorrá vált az élete: a nyakába, karjába és tüdejébe is beledöfte a kést egy fekete, raszta hajú, 23 év körüli tettes, aki azonnal elmenekült. News--Drogdílerekre vadászik az orosz Batmanhttp://www.life.hu/news/20160701-drogdilerekre-vadaszik-az-orosz-batman.htmlEgy orosz férfi arra szánta el magát, hogy Batman ruhába bújva elkapja a helyi drogdílereket. A szuperhős egyébként azt állítja, hogy már többször is lecsapott a rosszfiúkra. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.