BulvárRap Hegyi Rolival: "Gáspár Evelin lehet, hogy férjhez megy"

videó sztárok Gáspár Evelin bulvárrap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra itt a BulvárRap Hegyi Rolival, benne pedig az elmúlt egy hét legfontosabb sztárhírei.

A rapper hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrapeli a legemlékezetesebb híreket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami a héten történt.

Mire készülhetnek? Tilla és Sebestyén Balázs közös képet posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20160712-till-attila-es-sebestyen-balazs-kozos-kepet-posztolt.htmlMindenkit ledöbbentett Till Attila, aki Sebestyén Balázzsal közölt közös képet. Azt egyelőre még nem árulta el, mire készülnek. TV + SztárokOrigoNézd meg, hogy fest Radics Gigi smink nélkül, bikiniben!http://www.life.hu/sztarok/20160711-radics-gigi-smink-nelkul-bikiniben-egy-medenceben-csobban.htmlAz énekesnő ritkán mutatja meg magát bikiniben, még ritkábban pedig smink nélkül. Most azonban kivételt tett.TV + SztárokOrigoErdőhegyi Brigitta popsijánál nem lesz ma tökéletesebb hátsóhttp://www.life.hu/sztarok/20160711-erdohegyi-brigitta-tokeletes-alakot-villantott.htmlAz énekesnő aztán tényleg csúcsformában van - teljes joggal mutogathatja tökéletes popsiját. TV + Sztárok--Hoppá! Kylie Jenner a Balatonnál járthttp://www.life.hu/sztarok/20160711-a-vilagsztar-kylie-jenner-a-balatonon-udul.htmlEl sem hisszük, hogy egy mondatban szerepel Kylie Jenner és a Balaton, pedig pontosan ez történt. A világsztár párját, Tygát kísérte el a Balaton Soundra. TV + Sztárok--Csobot Adél megmutatta anyutestét - így fest fürdőruhában az újdonsült anyukahttp://www.life.hu/sztarok/20160710-csobot-adel-furdoruhaban-mutatta-meg-hogy-nez-ki-szules-utan.htmlAlig két hónappal a szülés után szuperjól néz ki a fiatal magyar énekesnő. TV + SztárokOrigoCicis fotóval botránkoztat Olivia Newton-John lányahttp://www.life.hu/sztarok/20160710-cicis-fotoval-botrankoztat-olivia-newton-john-lanya-chloe-lattanzi.htmlOlivia Newton-John lánya, Chloe Lattanzi megbotránkoztatta követőit, jól kiosztották az Istagramon. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.