Napi sokk: Terhesen pózoló férfiakon akadt ki az internet

Forrás: Bergedorfer Bier -
fotó terhesség sör férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szereted a sör hasú férfiakat? A válasz mindenkinél eltérő lehet. Egy biztos: ezek a pasik teljesen máshogy értelmezik a pocak fogalmát. 

Egy német sörmárka, a Bergedorfer Bier egy különleges kampányba kezdett. Több német modell segítségével próbálták ábrázolni, hogy mit tesz a férfiakkal a sör. Itt jön a csavar a sztoriban: a képeket úgy készítették el, mintha a pasik egy terhespocakot simogatnának. Persze többen fel is háborodtak a képek láttán, hiszen úgy gondolták, hogy a márka ezzel kicsúfolja a kismamákat.

Forrás: Bergedorfer Bier

Forrás: Bergedorfer Bier

Te mit gondolsz: undorítóak a képek?

Az aputestben a világon semmi (szexis) nincs és nem is volt

em telik el hónap anélkül, hogy fel ne ütné a fejét egy újabb trend, ami a természetes szépséget, önmagunk elfogadását és a photoshop-trükkök elítélését hirdeti. Olyan irányzatok ezek, melyek a valóságot éltetik, és azt sugallják, mindenki érezze jól magát a bőrében úgy, ahogy van. De vajon mi lesz a férfiak lelkével?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.