Rengeteg a vasúti tömegbaleset- 35-en haltak meg idén vasúti tömegbalesetekben Európában

vasút Európa tömegbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az eddigi hírek szerint húsz halálos áldozata van a tegnapi olaszországi vonatbalesetnek. Idén már eddig is feltűnően sok katasztrófa történt a síneken, többségük mind emberi mulasztás miatt.

A tegnapi szerencsétlenség Olaszország déli részén, Bari közelében törént. Húsz halálos áldozatot követelt a két személyvonat ütközése.

Mindkét szerelvény ugyanazon a sínpáron szaladt egymással szemben.

Júniusban Belgiumban rohant tehervonatba egy személyvonat, ott hárman vesztették életüket. Februárban Németországot rázta meg hasonló tragédia, akkor is két személyszállító szerelvény ment egymásnak,

kioltva tizenegy ember életét.

Utóbbiról azóta bebizonyosodott, hogy a vasúti forgalomirányító hibájából következett be, ugyanis az illető először tévesen adott szabadjelzést az egyik vonatnak, majd rossz gombbal küldte ki a vészjelzést, amit így nem kaptak meg a vonatvezetők.

Kiderült a nagy titok: megtudtuk, miért sírt Irina Shaykhttp://www.life.hu/sztarok/20160713-kiderult-a-nagy-titok-megtudtuk-miert-sirt-irina-shayk-allergia-volt-a-baja.htmlLerántotta a leplet saját könnyeiről Irina Shayk. A gyönyörű modellt a wimbledoni tenisztornán látták sírni, és elterjedt a hír, hogy barátja, Bradley Cooper miatt törött el nála a mécses. TV + Sztárok--Összeházasodott a sportvilág sztárpárja-Schweinsteiger az Eb után Velencében mondta ki az igenthttp://www.life.hu/sztarok/20160713-osszehazasodott-a-sportvilag-sztarparja-schweinsteiger-az-eb-utan-velenceben-mondta-ki-az-igent.htmlAlighogy vége lett a foci Eb-nek, a német válogatott támadója, Bastian Schwensteiger megnősült. A szerb teniszezőt, Ana Ivanovicot vette feleségül. Az esküvőjük kísértetiesen hasonlított egy másik celeb kézfogójára. TV + Sztárok--Kis híján nyilvános szexbe fulladt Gerard Butler és barátnője fürdőzésehttp://www.life.hu/sztarok/20160713-gerard-buler-fulig-szerelmes-izzott-koztuk-a-levego-egy-medences-furdozes-kozepette.htmlMég a sokat látottak is zavarba jönnek egy kicsit Gerard Butler és barátnője szenvedélyes fotóit nézegetve. A páros körül szinte forrt a víz a medencében. TV + Sztárok--Beyoncét felzaklatták a dallasi események- gyászol a világsztárhttp://www.life.hu/sztarok/20160713-beyoncet-felzaklattak-a-dallasi-esemenyek-gyaszol-a-vilagsztar-kozossegi-oldalan.htmlBeyoncé gyászol. Az énekesnőt annyira megérintették a múlt csütörtöki dallasi események, hogy saját közösségi oldalán szólít fel mindenkit az erőszakmentességre. TV + Sztárok--Dopeman durván beszólt a Soundon ájultan talált lányoknakhttp://www.life.hu/sztarok/20160711-dopeman-kommentelte-az-esetet-beszolt-a-soundon-ajultan-talalt-lanyoknak.htmlA Balaton Sound kétségtelenül egyik legdurvább történése az volt, hogy egy híres DJ páros öltözőjében ájultan találtak két fiatal magyar lányt. Dopeman sem tudott elmenni az eset mellett szótlanul, durván beszólt a lányoknak. TV + SztárokOrigoJustin Bieber fanatikusan rajong a Jóbarátok című sorozatérthttp://www.life.hu/sztarok/20160713-jusin-bieber-fanatikusan-rajong-a-jobaratok-cimu-sorozatert.htmlImádja a Jóbarátok című amerikai sorozatot Justin Bieber. Az énekes egyenesen rajong a hat New York-i fiatal történeteiért. Ha lazulni akar, megnéz egy-egy részt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.