Magyar Televízió Delta Kudlik Júlia születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Körülbelül 18 műsornak volt a házigazdája a televíziós újságíró, akire mégis legtöbben a Delta című tudományos híradóból emlékeznek. 40 év munka után távozott a Magyar Televíziótól.

Kudlik Júlia 1965-ben került képernyőre, akkor kezdte el a Delta című tudományos hírműsor vezetését, és egészen 1996-ig ő végezte ezt a feladatot. A Táncdalfesztiválnak is műsorvezetője volt, később a Kodály-énekversenynek, valamint számos népdal- és népzenei vetélkedőnek: Nyílik a rózsa, Fölszállott a páva, Repülj, páva.

Forrás: MTI/Komka Péter

Szinte megszámlálhatatlan, hány műsor elkészítésében volt szerepe Kudlik Júliának, nemcsak mint műsorvezető, de mint szerkesztő is, 40 évig volt a Magyar Televízió meghatározó alakja. Hiába forrt össze az arca azonban a csatornával, a karrierje méltatlanul ért véget.

Sarka Kata vagy Vajna Timi csavar jobban? Döntsd el!http://www.life.hu/sztarok/20160712-sarka-kata-vajna-timi-som-balogh-edina-dukai-regina-szekeres-nora-varga-izabella-szavazz-ki-a.htmlEljött a választás ideje! Te melyik ismert hölgy tökéletes alakjával lennél elégedett? TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoNem hiszed el, mennyit keres Dzsudzsák Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20160714-dzsudzsak-balazs-rengeteg-penzt-keres-az-evi-fizetese-535-millio-forint.htmlA focisták egy év alatt sokkal többet keresnek, mint egy átlagos ember egész életében. A magyar labdarúgók közül Dzsudzsák Balázs az, aki a legtöbb pénzt teszi zsebre. TV + Sztárok--Miféle lehűlés? Horváth Éva fotójától újra hőség leszhttp://www.life.hu/sztarok/20160713-horvath-eva-modell-nagyon-szexi-bikiniben.htmlA műsorvezető nemrég megmutatta, hogy fest számára a tökéletes strandszett. TV + SztárokOrigoSzavazz! Ki a legszexibb testű magyar sztár?http://www.life.hu/sztarok/20160711-istenes-bence-jozan-laszlo-hot-men-dance-tagjai-apati-bence-vagy-sugar-berci-a-legszexibb-jogas.htmlEljött a választás ideje. Te melyik magyar sztárpasi testével csavarodnál össze egy jógaórán? TV + Sztárok--Ada elmesélte a legszebb élményét a Balaton Soundrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160713-ada-elmeselte-a-legpikansabb-elmenyet-a-balaton-soundrol.htmlA szépséges műsorvezető kamaszkora óta imádja a Balatont, ráadásul azt is elárulta, mi az, amire a legszívesebben emlékszik vissza. TV + SztárokOrigoVV Szandika: "Minden nap megküzdök a saját démonaimmal"http://www.life.hu/sztarok/20160713-vv-szandika-a-lemondasokrol-meselt-az-egykori-sztar-ma-mar-csak-az-edzessel-foglalkozik.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Szandika alaposan átalakult az elmúlt évek alatt. Mára már rá sem ismerni a VV egykori üdvöskéjére. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.