Mégis szexuális erőszak miatt nyomoz a rendőrség a DVBBS-ügyben

Balaton Sound DVBBS drog erőszak Balaton Sound 2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szervezők a Balaton Sound hivatalos Facebook oldalán értesítették a közönséget, hogy a rendőrség mégis szexuális erőszak ügyében nyomoz a DVBBS nevű produkció ügyében.

Az idei Balaton Sound feléppője volt a DVBBS kanadai formáció. A DJ testvérpár, Alex és Chris van der Hoef több lányt hívott be az öltözőjébe felépés után, ahol állítólag röviditallal kínálták rajongóikat, majd a Gina nevű partidroggal kábították el őket. Később két lányra ájultan találtak a Balaton Sound dolgozói, harmadik társuk pedig a mellékhelyiségben zokogott. Három másik lány pedig még korábban elmenekült a helyszínről.

A fesztivál szervezői a Sound hivatalos Facebook oldalán tájékoztatták a közönséget a legújabb fejleményekről, miszerint a rendőrség szexuális erőszak gyanúja miatt folytat nyomozást, ismeretlen tettes ellen:

"Az események helyszínét a rendőrség átvizsgálta, több jelenlévőt tanúként hallgatott meg. A rendőrség mai megkeresése szerint a történtek kapcsán szexuális erőszak gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folyik nyomozás.
Az elmúlt napokban rengeteg hír, vélemény és spekuláció jelent meg a sajtóban és a közösségi oldalakon az üggyel kapcsolatban, miközben a tények teljes felderítése jelenleg is folyamatban van."

A szervezők a továbbiakban nem kívánják kommentálni a történteket, de fontosnak érezték, hogy az újabb információkat megosszák a nagyközönséggel. Együttéreznek a lányokkal és mielőbbi gyógyulást kívánnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.