Kulcsár Edina szigorú életet él: Ez a dolog tilos a számára!

másnaposság videó Kulcsár Edina sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a dögös műsorvezető nem szokott sokat inni, a mamájának köszönhetően neki is megvan a másnaposság elleni jól bevált módszere.

Az Aktív stábja utánajárt, hogyan lehet elkerülni a másnaposság szörnyű mellékhatásait: a fejfájást, az émelygést és a rosszullétet. Népszerű házi praktika a húsleves evés, a tej vagy az uborkalé ivás és természetesen a mozgás is beválhat, már ha van, aki másnaposan szívesen megy edzeni. Kulcsár Edina elmondása szerint régóta elkerüli a hasonló szituációkat, így évente maximum egyszer kell édesanyja gyógyító ételéhez fordulnia.

Nagyon durva dolog derült ki Margot Robbie-rólhttp://www.life.hu/sztarok/20160718-margot-robbie-a-26-eves-szineszno-szereti-elcsenni-a-dolgokat-nyilatkozott-egy-barat.htmlA 26 éves bombázó a hírek szerint szereti elvenni, ami nem az övé. Erről egyik kollégája beszélt egy interjúban. TV + Sztárok--Cristiano Ronaldo adonisztestet villantott egy luxusjachtonhttp://www.life.hu/sztarok/20160718-ronaldo-ibizan-nyaralt-a-csaladjaval-es-szuperul-nezett-ki-serulesenek-nyoma-sincs.htmlA focista és csalája nemrég Ibizán hajókázott, és minden eddiginél dögösebb képekkel ajándékozott meg minket. Az biztos, hogy szívesen lennénk Ronaldo napbarnított testén legördülő vízcseppek... TV + Sztárok--Várkonyi Andi luxusnyaralásról csekkolt be: FOTÓ!http://www.life.hu/sztarok/20160718-varkonyi-andrea-musorvezeto-luxusnyaralasrol-csekkolt-be.htmlA szép műsorvezető, aki mint ismeretes, hamarosan új produkcióban tűnik fel a TV2-n, szeretteivel nyaral egy trópusi helyen.TV + Sztárok--Dévényi Tibi bácsi: "Ezek a valóságshow-ban szereplő emberek, ezek díszletek"http://www.life.hu/sztarok/20160717-devenyi-tibi-bacsi-a-noi-dj-krol-interju-az-efottrol.htmlAz egyik legtapasztaltabb lemezlovas, a retro legendás dj-je, Dévényi Tibi bácsi 10. alkalommal pörgette a lemezeket az EFOTT-on.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huŐ lett a Life.hu szépe – az olvasók döntöttek!http://www.life.hu/sztarok/20160715-gelencser-timeat-a-magyarorszag-szepe-miss-world-hungary-2016-indulojat-valasztottak-a-life-hu.htmlVasárnap kiderül, ki lesz a Miss World Hungary 2016 győztese, most megtudhatod a Life.hu olvasói kire tennék fel a koronát. TV + Sztárok--Németh Kristóf romantikus nyaralásra készülhttp://www.life.hu/sztarok/20160713-nemeth-kristof-szinesz-romantikus-nyaralasra-keszul-a-balatonfoldvari-fellepese-utan.htmlA színészt nyári terveiről faggattuk, és azt is megtudtuk, milyen utazással lepi meg kisfiát, aki remek bizonyítványt vitt haza. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.