Eljegyezték Pippa Middletont: a gyémántgyűrűje lehúzza a kezét

jegygyűrű Pippa Middleton James Matthews gyémántgyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pippa Middleton igent mondott James Matthewsnak, így egy gyönyörű gyémántgyűrű landolt az ujján. Sokan már azt találgatják, hogy vajon a pár esküvője is olyan látványos lesz, mint öt évvel ezelőtt Katalin hercegné és Vilmos herceg menyegzője?!

Persze az esküvőig legalább egy év van hátra, mivel a páros 2017-re tervezi a nagy napot, de ez sem állítja meg az angolokat abban, hogy

már az esküvő részletein gondolkozzanak.

Mindenesetre érdemes magát az eljegyzést is kiemelni, hiszen Pippa vőlegénye, a 40 éves bankár, elég romantikus lánykérést tervezett. A gazdag szülők egykor Etonban végzett sarja először - persze a legnagyobb titokban - Pippa édesapjától kért engedélyt, majd egy álomutazást szervezett Észak-Angliába, ahol egy gyönyörű táj közepén kérte meg barátnője kezét. Ha kíváncsiak vagytok a gyűrűre, megnézhetitek itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.