rokkantkártya Németh Kristóf parkolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészről azt állítják, látták, ahogy rokkantkártyával parkolt a belvárosban, annak ellenére, hogy láthatóan neki nincs semmi baja. Német Kristóf elmondta, ha nincs vele az édesanyja, akkor nem használja a kártyát.

Állítólag rajtakapták Németh Kristófot, ahogy rokkantkártyával parkolt a belvárosban, holott egyedül érkezett. Természetesen megkeresték a színészt, aki elmondta, nem emlékszik az esetre, de az biztos, ha nincs vele az édesanyja, nem használja ezt a lehetőséget.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Nem szeretnék valótlanságot állítani, de egyszerűen nem emlékszem erre az esetre.

Egyetlen dolgot azonban bizton állíthatok: ha nincs velem édesanyám, akkor nem használom a rokkantkártyáját.

Arról nem is beszélve, hogy mivel

nem rokkanthelyen parkoltam, így nem is értem, mi a probléma.

Elképzelhető, hogy mivel a párom, Judit nem volt Budapesten, így édesanyám vigyázott Lócira, de tényleg nincs előttem... Azért is furcsa a helyzet, mert a Jókai tér környékén bérelt helyem van egy parkolóházban, hiszen a munkám miatt sokszor járok ott. Egyetlen dolgot azért hozzáfűznék, ha valaki meglát egy ilyen helyzetben, jöjjön oda hozzám, és kérdezze meg, mi történik" - mondta Németh Kristóf a Blikknek.

Németh Kristóf romantikus nyaralásra készül

A színészt nyári terveiről faggattuk, és azt is megtudtuk, milyen utazással lepi meg kisfiát, aki remek bizonyítványt vitt haza. Olvasd el eről a Life.hu cikkét!
Németh Balázs híradós: "Nehéz dolgom volt, napról napra változott a véleményem”http://www.life.hu/sztarok/20160718-nemeth-balazs-az-mtva-kozteve-hiradosanak-nehez-dolga-volt-a-magyarorszag-szepe-valasztason.htmlA köztévé híradósa életében először zsűrizett gyönyörű nőket, a Magyarország szépe választáson, kifaggattuk az élményeiről. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSúlyos bűncselekmény áldozata lett több sztárhttp://www.life.hu/sztarok/20160718-schobert-norbi-fitnesz-edzo-hodi-pamela-es-debreczeni-zita-modell-is-rablas-aldozata-lett.htmlDebreczeni Zitától a motorját, Hódi Pamelától a táskáját, Norbitól mobiltelefont loptak el, de nem ők az egyetlenek, akik rablás áldozatai lettek. TV + Sztárok--Őrizetbe vették a Guns N' Roses zenekar minden tagjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160718-orizetbe-vettek-a-guns-n-roses-zenekar-tagjait-fegyver-miatt.htmlMiután a határőrök egy ellenőrzéskor fegyvert találtak náluk, az egész zenekart őrizetbe vették a kanadai határon. TV + Sztárok--Szebeni István élő adásban akadt ki: nem rejtette véka alá a véleményét http://www.life.hu/sztarok/20160718-szebeni-istvan-teljesen-kiakadt-utolerte-a-pokemon-laz-ime-a-sztar-velemenye.htmlA Pokémon Go játék abszurd helyzeteket is hozott az elmúlt hetekben: volt, aki felmondott miatta a munkahelyén, sőt a játék még egy hűtlen férfit is leleplezett már. A Mokka műsorvezetője nem hagyta szó nélkül a dolgot. TV + Sztárok--Gelencsér Tímea:"Alig várom, hogy elkezdődjön ez a kis kaland"http://www.life.hu/sztarok/20160718-gelencser-timea-az-instagramon-halalkodott-a-gyozelemert.htmlVasárnap este végre kiderült, hogy Gelencsér Tímea képviseli hazánkat a Miss World 2016 versenyén Washingtonban. A szépség az Instagram-oldalán köszönte meg a rengeteg támogatást. TV + SztárokOrigoJennifer Aniston ott segít, ahol tud: Jóbarátját látja el tanácsokkalhttp://www.life.hu/sztarok/20160718-jennifer-aniston-segit-courteney-cox-eskuvojenek-megszervezeseben-aki-meghitt-szertartast-szeretne.htmlJennifer és Courteney Cox a való életben is jó barátok. A sorozatban ismerkedtek meg, de azóta is tartják a kapcsolatot, sőt, tanácsokat is adnak egymásnak. Most épp Jennifer Aniston segít barátnőjének. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.