Mozgó krematóriumot indított Klapka

Fotó: Nagy Attila [origo] -
Klapka György kisállat Budapest krematórium
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kissé morbid üzletbe fogott Klapka György, újabban mozgó krematóriumot üzemeltet az üzletember. Házhoz megy kisállatot hamvasztani.

Érdekes ötlettel állt elő az üzletember, és meg is valósította azt. Mozgó krematóriumot üzemeltet Klapka György Budapesten! Az elpusztult kiskedvencek hamvasztását háznál végzik el. Egy-egy nagyvárosban pedig állandó krematóriumot nyitott.

Fotó: Nagy Attila [origo]

"A saját telkemen akartam krematóriumot és kisállattemetőt, de nem kaptam meg az engedélyeket. Azt terveztem, hogy felépítem, aztán kifizetem a bírságokat és működik tovább, de végül

úgy döntöttem, a mobil krematóriumot választom. Konkrétan házhoz megyünk

háziállatot hamvasztani. Van egy 85 éves húgom, szimbiózisban él a kedvencével. Tudom, ha meghal az állat, ő is meghal. Azon gondolkoztam, hogyan lehetne elérni, hogy közel legyen hozzá. Ez a gondolat is hozzájárult a vállalkozáshoz. Elhamvasztom, és egy szép kerámiában hazaviheti. Jól megy az üzlet, nem panaszkodom" - mondta Klapka György a Borsnak.

POKÉMON GO: Élő adásba sétált bele a pokémonra vadászó hírolvasóhttp://www.life.hu/news/20160720-a-floridai-csatorna-munkatarsa-elo-adasban-vadaszott-pokemonra-belesetalt-az-idojaras-jelentesbe.htmlNéhány nappal ezelőtt vált hivatalosan is elérhetővé Magyarországon a Pokémon Go, de a világ nagy részét már meghódította. Pillanatok alatt lett az egyik legnépszerűbb játék, olyannyira, hogy van, aki még élő adás közben is ezzel szórakozik. NewsOrigoElhunyt Gary Marshall, a Micsoda nő rendezőjehttp://www.life.hu/news/20160720-elhunyt-gary-marshall-filmrendezo-a-micsoda-not-is-o-rendezte.html81 éves korában elhunyt Gary Marshall filmrendező. Számos romantikus film köthető a nevéhez, , köztük a Valentin nap, a Szilveszter éjjel de legismertebb filmje Julia Roberts és Richard Gere főszereplésével a Micsoda nő volt. NewsNorthfotoSoha nem beszélt betegségéről Somló Tamáshttp://www.life.hu/news/20160720-somlo-tamas-elhunyt-soha-nem-beszelt-a-betegsegerol-ami-a-voice-alatt-derult-ki.htmlNégy éve, 2012 koraőszén, a The Voice tehetségkutató alatt derült ki a kedd hajnalban elhunyt Somló Tamásról, hogy beteg. A zenész nem beszélt róla. Azt mondják: egyszerűen nem vett róla tudomást. "Szemérmes volt a betegségében". NewsOrigoSzívszorító: így búcsúzik Somló Tamástól fiahttp://www.life.hu/news/20160719-igy-bucsuzik-somlo-tamastol-az-lgt-es-a-kex-es-az-omega-zeneszetol-fia.htmlSzomorú hírre ébredtünk, kedden reggel, 68 éves korában elhunyt Somló Tamás zenészlegenda. Kollégáinak egy része a Facebookon tett közzé szívbemarkoló sorokat, fia pedig egy közös képpel búcsúzik. NewsOrigoKánikula a héten? Ilyen időre számíthatsz a napokban http://www.life.hu/news/20160719-idojaras-ilyen-ido-varhato-a-kovetkezo-napokban-kanikula-es-napsutes.htmlSzerdától már bátran vegyük ki a szabadságunkat, hiszen igazi strandidő várható, ugyanis a hét második felében megérkezik a hőség, és már éjszakára sem hűl le a levegő. Elő a napolajat! News--Szisztematikus doppingolással vádolják az oroszokathttp://www.life.hu/news/20160719-doppingbotrany-oroszorszagban-kizarhatjak-a-rioi-olimpiarol-a-sportolokat.htmlA Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) nyilvánosságra hozta a 2014-es szocsi téli játékokról lefolytatott vizsgálatának eredményeit, melyek nyomán államilag irányított doppingolással vádolta meg Oroszországot. Kizárhatják a sportolókat az olimpiai játékokról. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.