Macaulay Culkin tagadja, hogy milliókat költött volna heroinra

Forrás: NORTHFOTO/Domine Jerome -
drog tagadás Reszkessetek betörők Macaulay Culkin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Reszkessetek betörők egykori sztárja már egy jó ideje eléggé elhanyagolt. Másról hallani sem lehetett csak arról, hogy mikor milyen drogügyletekbe keveredett. A filmcsillag megelégelte a találgatásokat, és elmondta, miért is volt olyan rossz állapotban.

Nagyot alakított gyermekszínészként, ám felnőttként nem találták meg a szerepek és a felkérések. A Reszkessetek betörők egykori sztárja a nagy siker után csak lefelé csúszott, folyamatosan botrányaitól volt hangos a sajtó.

Forrás: NORTHFOTO/Domine Jerome

A sztárt 2004-ben felfüggesztett börtönbűntetésre is ítélték marihuánabirtoklásért, de ezt követően is voltak drogügyletei. Még olyan hírek is szárnyra kaptak, miszerint havonta 6 ezer dollárt költ heroinra, ami majdnem kétmillió forintnak felel meg. A sztár sokáig szó nélkül tűrte a róla szóló híreszteléseket, ám most

megelégelte a pletykákat, és megszólalt.

"Kár volt bárkinek is aggódni értem. És az egyáltalán nem igaz, hogy többezer dollárt költöttem heroinra. Nem a drogozás tett tönkre, hanem az, amit a bulvárlapok műveltek velem. Most jól vagyok, nem történik velem semmi különös. Nem vágyom a hírnévre. Egyszerűen csak megengedtem magamnak, hogy azzá váljak, aki lenni szeretnék, semmin nem akarok változtatni" - nyilatkozta Culkin a The Guardiannak.

Pazar nyaralás a sztárok módija – romantika és luxushotel, erre szavaznak celebjeinkhttp://www.life.hu/sztarok/20160719-a-magyar-sztarok-pazar-tengerpartokon-nyaralnak-rubint-reka-erdelyi-monika-dukai-regina-kiszel-tunde.htmlDebreczeni Zita, Hargitai Bea, Kiszel Tünde, Dukai Regina és Schobert Norbiék is szemkápráztató helyen pihenik ki az éves fáradalmakat. TV + SztárokOrigoKasza Tibor és Cooky igazi ikrekké változtak: vicces fotó! http://www.life.hu/sztarok/20160720-kasza-tibor-es-cooky-elvezik-a-kozos-munkat-igy-forog-az-ezek-megorultek-musor.htmlA két sztár nagyon egymásra talált a forgatási hetekben, így a műsor készítői egy igazán vicces lépéssel rukkoltak elő: összeöltöztették őket! TV + SztárokOrigo40 éves lett a sármos vízilabdázó- Kásás Tamás ünnepelhttp://www.life.hu/sztarok/20160720-kasas-tamas-julius-huszadikan-40-eves-lett-szuletesnapja-van-az-egykori-vizilabdazonak.htmlA háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó ereiben lehet, hogy inkább víz csörgedezik vér helyett. Már apja is vízilabdázó volt, ő pedig 6 éves korában lett ennek a sportnak a szerelmese. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huHatalmas kár! Több tízmilliót buktak Gáspár Győziékhttp://www.life.hu/sztarok/20160720-gaspar-gyoziek-mangalicateleperol-mindent-elloptak-50-millios-a-kar-nem-volt-biztositasuk.htmlÚjabb mangalicatelepet akart nyitni a Gáspár család. Már minden készen állt, azonban az összes berendezésnek lába kélt a nyitás előtt. Bejelentésük szerint 50 milliós a kár. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huRégi szereplőt köszönthetünk újra az Éjjel-nappal Budapestben!http://www.life.hu/sztarok/20160720-enb-rita-megujult-kulsovel-ter-vissza-az-ejjel-nappal-budapestbe.htmlKét év után, teljesen átalakulva tér vissza az Éjjel-nappal Budapest egyik alapszereplője. A sorozat kezdetétől másfél éven át láthattuk esténként a képernyőn Ritát, aki újra beleveti magát a forgatagba. TV + SztárokOrigoÚjra forog a Barátok közt - Így örül a munkának Kiss Ramónahttp://www.life.hu/sztarok/20160719-kiss-ramona-vicces-videoja-ujra-forog-a-baratok-kozt.htmlJúlius második felében ismét összeállt a sorozat stábja, ennek pedig a színésznő láthatóan nagyon örül. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.