Michelle Obama igazi bulimacskává változott Missy Elliott mellett

Missy Elliott James Corden Michelle Obama show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon mi sül ki abból, ha a first lady, Michelle Obama, és Missy Elliott egy remek humoristával, James Cordennel kerül egy autóba? Mutatjuk!

Ha nem ismernéd James Corden-t, akkor itt az ideje, mivel ő az, aki végre kiszakítja a sztárokat a stúdióból és elautózgat velük a városban, közben pedig remekül elszórakoztatják magukat és a nézőket is. Pont ez a közvetelenebb környezet biztosítja a műsor remek hangulatát,

ami persze egy nagy adag humorral is társul.

Ezért sem véletlen, hogy James műsora olyan komikusokkal verseng, mint például Jimmy Fallon talk showja.

James legutóbb például Michelle Obamát vitte el egy körre, és remekül eldalolásztak,

amikor behuppant mögéjük Missy Elliott is.

Az biztos, hogy Michelle simán elvitte a hátán a műsort, ami mellé azért még elfért egy-egy remek dal, mint például Beyoncé kisasszony Single Ladies című nótája, vagy - és ez volt az igazán üdítő - a Missy Eliottól a Get Ur Freak On.

A Született feleségek sztárja alig félév után válikhttp://www.life.hu/sztarok/20160721-a-szuletett-felesegek-sztarja-titokban-hazasodott-de-felev-utan-mar-valnak.htmlA Született feleségek Edie-je decemberben házasodott össze a szerelmével, de alig félévvel később már be is nyújtották a válókeresetet. TV + Sztárok--Keresztes Ildikó kis híján nemi erőszak áldozata letthttp://www.life.hu/sztarok/20160721-keresztes-ildiko-majdnem-nemi-eroszak-aldozata-lett.htmlKeresztes Ildikó nemrég őszintén mesélt arról, hogy évekkel ezelőtt majdnem megerőszakolták egy panelház liftjében. TV + Sztárok--A nap fénypontja: Erdélyi Mónika búvárszemüvegben mókázikhttp://www.life.hu/sztarok/20160720-erdelyi-monika-buvarszemuvegben-mokazik.htmlA műsorvezető egy teljesen új arcát mutatta meg a Facebookon: egy vicces képpel lepte meg rajongóit. TV + Sztárok--Emlékeztek még az RTL Klub népszerű műsorvezetőjére? Semmit sem fogott rajta az időhttp://www.life.hu/sztarok/20160719-az-rtl-klub-nepszeru-musorvezetojen-palotas-petran-nem-fogott-az-ido.htmlAz RTL Klub egykori műsorvezetőjét már egy ideje nem láthatjuk a képernyőn, de szerencsénkre továbbra is hallat magáról. Sőt, egy dögös szelfivel is megörvendeztetett minket. TV + SztárokOrigoErre a nőre cserélte le Hamilton Palvin Barbithttp://www.life.hu/sztarok/20160718-hamilton-erre-a-nore-cserelte-le-palvin-barbit.htmlHetek óta folynak a találgatások azzal kapcsolatban, hogy vajon mi lehet Palvin Barbara és Lewis Hamilton között. Ám a Forma-1-es sztárt most újabb hírességgel hozták össze, aki nem más, mint Rita Ora. TV + Sztárok--A dögös Kulcsár Edina bikiniben, a telefonjával együtt kapcsolódott ki a Balatononhttp://www.life.hu/sztarok/20160711-kulcsar-edina-telefonja-is-kikapcsolodott-a-balatonon.htmlA világszép barna lány a Balatonon pihente ki a hét fáradalmait. Ám az igazán meglepő, hogy Edina egyáltalán nem adott hírt magáról, a rajongói pedig azonnal hiányolni kezdték. A szépég hétfőn mindenkit megnyugtatott, és azt is elárulta, hogy mi történt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.