Végtelen combokat villantott Lilu: Nézd meg a szexi műsorvezetőt bikiniben

fotó szexi Lilu bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bombaformában lévő műsorvezető egyszerre volt vagány és dögös, a dekoltázsa pedig pont annyit láttatott, amennyit kellett. 

A sztár Instagram-fotójának tanúsága szerint éppen a tengerparton tölti a pihenőjét. Az RTL műsorvezetője fantasztikusan néz ki, és posztja arról árulkodik, hogy remekül érzi magát a nyaralása alatt. Az, hogy ki készítette a fotót, nem derül ki a bejegyzésből, ám az jól látszik, hogy a sztár rendkívül jó formában van. Micsoda fotó!

Forrás: Instagram/ lilugram

A Született feleségek sztárja alig félév után válikhttp://www.life.hu/sztarok/20160721-a-szuletett-felesegek-sztarja-titokban-hazasodott-de-felev-utan-mar-valnak.htmlA Született feleségek Edie-je decemberben házasodott össze a szerelmével, de alig félévvel később már be is nyújtották a válókeresetet. TV + Sztárok--Bódi Sylvi különleges kapcsolatot ápol az univerzummalhttp://www.life.hu/sztarok/20160721-bodi-sylvi-a-telihold-hatasara-osszekapcsolodott-a-hold-energiajaval-kulonleges-kapcsolatot-apol-az.htmlNem hétköznapi élményben volt része a minap Bódi Sylvinek. Mágikus energia kerítette hatalmába, amit közösségi oldalán osztott meg a rajongóival. TV + Sztárok--Tragédia! Buli közben ölték meg a népszerű valóságshow-sztárthttp://www.life.hu/sztarok/20160720-valosagshow-sztar-meghalt-egy-buli-soran-aimee-spencer-27-eves-volt.htmlA fiatal lány az első emeleti lakásából esett ki. Az orvosok már nem tudták megmenteni az életét, a rendőrség gyilkosságra gyanakszik. TV + SztárokOrigoCurtis Berki Krisztiánról: "Azt hiszi, hogy ekkora sztár?"http://www.life.hu/sztarok/20160720-berki-krisztian-es-curtis-egymasnak-feszult-igy-szolt-be-a-rapper-a-csaladapanak.htmlKucsera Gábornak fakadt ki Curtis, miután Berki Krisztián nem érkezett meg a találkozóra a megbeszélt időben. Hogy miként reagált erre a híresség, az a lenti videóból kiderül! TV + Sztárok--Curtis keményen beszólt Tápai Szabinának: így csapott össze a két sztár! http://www.life.hu/sztarok/20160719-tapai-szabina-es-curtis-osszecsapasa-utanfutonak-nevezte-a-sztar-az-edesanyat.htmlKucsera Gábor a párját is magával vitte egy fociedzésre. A rapper nem hagyta szó nélkül a történteket, hiszen szerinte a feleségnek otthon van a helye, és nem a fiúkkal. TV + SztárokOrigoHoppá! Andy Vajna felsőtestet villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20160719-andy-vajna-producer-felsotestet-villantott-amikor-felesege-vajan-timi-szelfizett-a-spanyol.htmlA producerről felesége, Vajna Timi lőtt egy napozós pihengetős fotót, amelyen kissé alulöltözött Andy. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.