Sarka Kata megszólalt a szexvideós botránnyal kapcsolatban

Forrás: Borzi Vivien -
Sarka Kata videók szex Facebook személyi edző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata és Hajdú Péter házasságának válsága tegnap robbant a magyar sajtóban. Azóta sokan találgatják, vajon mi állhat a háttérben, és a jelek szerint sokak fejében az is megfordult, hogy Sarka Kata lehet az a celebfeleség, akit edzője szexvideók közzétételével zsarol.

Sarka Kata és Hajdú Péter házassága állítólag válságban van, régóta nem posztoltak közös képeket, és az eseményeken sem elválaszthatatlanok. A műsorvezetőnő annyival kommentálta a híreszteléseket, hogy az elmúlt időszakban nagyon sokat dolgoztak, és sajnos keveset figyeltek egymásra. Ezzel azonban nem tudta elejét venni a híreszteléseknek.

Forrás: Borzi Vivien

Konkrétumok hiányában rengetegen elkezdtek találgatni. Mindenki arra kíváncsi, mi okozhatja a pár között a válságot. A nemrég szárnyra kapott botránnyal kapcsolták össze Sarka Katát. Néhány nappal ezelőtt kiderült, hogy egy személyi edző szexuális kapcsolatot folytatott több celebfeleséggel is, az együttléteket pedig rögzítette, amivel most zsarolja az érintetteket. Valószínűleg többen is úgy gondolhatták, hogy Sarka Kata az egyik feleség, ezért nyugtatott most meg mindenkit Kata egy Facebook-posztban.

Kiderült! Ezért szakított párjával Lady Gagahttp://www.life.hu/intim/20160722-lady-gaga-szakitasanak-oka-5-ev-utan-hagyta-el-a-volegenyet-ime-a-vallomas.htmlAz énekesnő a hírek szerint nem állt még készen arra, hogy feleség és édesanya váljon belőle. Bár fáj a szakítás, most újból az igazit keresi. Intim--Pucér fotók készültek Szűcs Judithról - A lánya kiborult, szerinte vállalhatatlanok - VIDEÓ!http://www.life.hu/intim/20160722-szucs-judith-gorogorszagban-nyaralt-felmeztelenul-vallalhatatlan-fotok.htmlGörögországban nyaralt az énekesnő, ám képeit túl merésznek tartották, még a saját lánya is kritizálta a mediterrán országban készült fotókat. Intim--Nudistastrandon lazult Eva Longoria és új férje - Videó!http://www.life.hu/intim/20160721-eva-longoria-a-szuletett-felesegek-sztarja-nudistastrandon-pihent.htmlA Született feleségek színésznőjét nem érdekelte az sem, hogy rengeteg pucér emberrel van körülvéve: csak új kedvesére koncentrált. Intim--Bele sem merek gondolni, mi vár a nadrágjában - Férfiak és a szőrtelenítés!http://www.life.hu/intim/20160719-ferfiak-es-a-szortelenites-avagy-bele-sem-merek-gondolni-mi-lehetett-a-nadragjaban.htmlMíg a női test szőrtelenítése teljesen hétköznapi és elfogadott dolognak számít, az erősebbik nem képviselői sokkal zárkózottabbak a témát illetően. Egyes férfiak a csupasz megjelenés hívei, mások csak bizonyos testrészeiket borotválják, és vannak olyanok, akik természet adta állapotukban érzik jól magukat. Úgy tűnik, a férfiszőrt illetően nincsenek általános érvényű elvárások, ezért megkérdeztük a Life.hu olvasóit, nekik melyik verzió jön be. Intim--Ilyen, amikor Clint Eastwood félmeztelen fiát vízcseppek nyaldossákhttp://www.life.hu/intim/20160721-ilyen-amikor-clint-eastwood-felmeztelen-fiat-vizcseppek-nyaldosnak.htmlA híres színész és rendező Clint Eastwood fia, Scott egyszerűen tökéletes! Főleg akkor, ha Miami partjainál élvezi a napsütést. Félmeztelenül. IntimAFPPornó? Hírességek őszinte véleménye a felnőtt tartalmakról (18+)http://www.life.hu/intim/20160721-igy-vallanak-a-sztarok-akik-neztek-valaha-pornot-hiressegek-oszinte-velemenye.htmlA pornóipar létezése óta folyamatosan fönnáll a kérdés, hogy vajon az erotikus filmek egészségesek, vagy károsak-e a szexualitásunkra. Úgy tűnik, erre sosem kapunk valós választ. Egy viszont biztos: kedvenc sztárjaink közül többen is imádják a pornót. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.