Upsz! Élő adásban alázták meg az Amerikai Pite színésznőjét

Forrás: AFP/Michael Kovac -
színésznő interjú beszólás Tara Reid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tara Reid már csak árnyéka egykori önmagának. Ezt többen is észrevették már, ám most egy rádiós műsorban szóvá is tették a színésznőnek. 

Bár Tara az utóbbi időben inkább a félre sikerült plasztikai műtétei miatt került a címlapokra, a filmstúdiók időnként megkeresik egy-egy kisebb szereppel. Most jön ki például legújabb filmje, a Sharknado negyedik része. Ennek kapcsán készített vele interjút Jenny McCarthy, aki nem rejtette véka alá a véleményét a sztár külsejével kapcsolatban - írja a People.

Forrás: AFP/Michael Kovac

Jenny rögtön egy reality show-s szerepléséről faggatta a színésznőt, melynek ő egyáltalán nem örült, és megkérte, hogy inkább a filmről beszéljenek. A műsorvezető ezután kicsit gúnyosan megjegyezte, hogy Tara nem igazán hozta formába magát a forgatásra. A szőkeség persze nem hagyta annyiban a dolgot: "Én pedig remélem, hogy a melleid egyszer tényleg normálisan fognak kinézni. Ja, hogy nem is igaziak? Ugyanaz csinálta, aki az enyémet? Mindig megfogadom a tanácsodat, te vagy a legjobb. Viszlát" - köszönt el a sztár, aki ezután sértetten otthagyta a stúdiót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.