Sírva fakadt Tolvai Reni - Videó!

Forrás: Instagram/Tolvai Reni -
koncert Beyoncé sírás Tolvai Reni Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi élményben volt része Tolvai Reninek! Eljutott legnagyobb bálványának koncertjére, ami annyira meghatotta, hogy sírva is fakadt!

Tolvai Reni párjával Milánóba utazott egy kis kikapcsolódásra, de nemcsak a gyönyörű nevezetességek és az utánozhatatlan olasz hangulat miatt esett a választásuk a mediterrán városra. Azért éppen ide utaztak, mert itt adott koncertet Tolvai Reni kedvenc énekesnője, Beyoncé.

Forrás: Instagram/Tolvai Reni

Reni gyermeki izgalommal várta az előadást, aminek kezdetén annyira meghatódott, hogy sírva is fakadt! Valószínűleg nincs ezzel egyedül, minden Beyoncé-rajongó elalélna, ha élőben hallhatná a dívát.

Dögös díva lett a gyereksztárból: Selena Gomez 24 éveshttp://www.life.hu/sztarok/20160722-selena-gomez-betoltotte-24-eletevet-szuletesnapja-van-az-egykori-gyereksztarnak.htmlSelena Gomez mindössze 10 éves volt, amikor reflektorfénybe került, karrierje azóta is folyamatosan felfelé ível. Mostanra viszont kilépett a gyermeki szerepekből, és dögös nőként áll a kamerák elé. TV + SztárokAFPHatalmas boldogság: teljesült Liptai Claudia régi álma http://www.life.hu/sztarok/20160722-liptai-claudia-szarnyal-a-boldogsagtol-teljesult-egy-regi-alma-megszolalt-a-kismama.htmlA műsorvezető szinte szárnyal a boldogságtól, hiszen egy olyan dolog vált valóra, mely már régóta a tervei között szerepelt. TV + SztárokOrigoBrooklyn Beckham kiáll barátnője, Chloe Moretz melletthttp://www.life.hu/sztarok/20160722-brooklyn-beckham-kiall-baratnoje-chloe-moretz-szineszno-mellett.htmlÁll a bál a fiatal színésznő, Chloe Moretz és a Kardashian família között. A legidősebb Beckham fiú természetesen barátnője oldalán áll, bár ez nem volt mindig ennyire egyértelmű. TV + SztárokOrigoPihenőre megy Tatár Csilla, már keresik az utódját!http://www.life.hu/sztarok/20160722-tatar-csilla-osztol-nem-fogja-vezetni-a-magyarorszag-szeretlek-cimu-musort.htmlKeresik Tatár Csilla utódját, maga a műsorvezető is részt vett a válogatón, és még a kisfia is ott volt. Ősztől pihenésre készül Csilla, ezért nem ő fogja vezeti a Magyarország, szeretlek! című műsort. TV + SztárokOrigoVajna Timi és Palvin Barbi is DiCaprióval bulizotthttp://www.life.hu/sztarok/20160722-vajna-timi-palvin-barbi-mihalik-eniko-leonardo-dicaprio-jotekonysagi-rendezvenyen-vett-reszt.htmlTiszteletét tette Vajna Timi is Leonardo DiCaprio rendezvényén, de rajta kívül is voltak magyar hírességek. Nem maradhatott ki a buliból Palvin Barbi és Mihalik Enikő sem.TV + Sztárok--Exkluzív infók a hazánkban tartózkodó sztárpárról-Ilyen nő valójában Eva Mendes http://www.life.hu/sztarok/20160722-eva-mendes-es-ryan-gosling-budapesten-vannak-exluziv-infok-a-parrol.htmlA Szárnyas fejvadász második részének forgatása miatt fél Hollywood Budapesten van. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.