Cserháti Zsuzsa énekesnő évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma 13 éve hunyt el Cserháti Zsuzsa. Halálát még mindig rejtélyek és találgatások övezik. A legvalószínűbb, hogy gyomorvérzést kapott, de olyan híreket is lehetett – és lehet a mai napig – hallani, hogy öngyilkos lett, ám ez nem valószínű. 

Az énekesnő halálának körülményeiről leginkább fia, Szirtes Krisztián visszaemlékezéseiből tudunk. Az énekesnő mindössze 55 éves volt, amikor 2003. július 23-án otthonában váratlanul elhunyt. Fia talált rá, ám édesanyja akkor már legalább – ahogy a mentősök megállapították – két órája halott volt. Az orvosok szerint halálával összefüggésben állhatott cukorproblémája, valamint hogy pajzsmirigye szinte alig működött, ez szív- és vérnyomásproblémákat okozott.

Cserháti Zsuzsa hatalmas tehetség volt, sokak szerint a legszebb hangú magyar énekesnő. A népszerűségen át a mellőzöttségig mindent meg kellett élnie, megjárta a poklok poklát. Fiatalkori felvételekkel emlékezünk rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.